zaterdag 16 maart 2013

Eerste training Estinea Running Team 2013

van links naar rechts Roy Ebbers, Luuk Lukassen, Marco van Rijs, Dorien Houwers, Geert Wevers, Yvonne Schepers en Heleen Ketelaar


Ben je altijd al van plan geweest om te gaan hardlopen? Of was je in voorgaande jaren al deelnemer aan trainingen en wedstrijden die Estinea verzorgde, en wil je daar graag mee verder? Pak dan nu je kans en doe mee in het Estinea Running Team 2013! Het is de manier om sportief en gezellig bezig te zijn, samen met collega's, cliënten en vrijwilligers van Estinea. Voor het vierde jaar op rij geeft mijn werkgever aan ons de mogelijkheid om te gaan trainen voor een aantal wedstrijden en ons op allerlei manieren te faciliteren. Er hebben zich in totaal 25 personen opgegeven voor de trainingen en/of wedstrijden.

Onder andere door de open dag in de zorg, was het groepje zaterdagmorgen iets kleiner dan gehoopt maar waren de prestaties van iedereen uitstekend. Op deze eerste training werden de zes kilometer net binnen de 42 minuten afgelegd en enkele deelnemers verbaasden hiermee zich zelf. Ik heb nog nooit verder dan drie kilometer gelopen, was één van de vele opmerkingen. De volgende training is op zaterdag 30 maart bij de Slingeplas in Bredevoort.

Wedstrijdkalender Estinea 2013:

zondag 21 april Fit Run in Enschede
zondag 26 mei Eiberrun in Eibergen
zaterdag 1 juni Gerard Tebroke Memorial in Aalten
dinsdag 20 augustus Twee Bruggenloop in Winterswijk
zaterdag 7 september Kramp Run in Varsseveld
vrijdag 27 september Zorgmarathon Papendal
zondag 1 december Montferland Run in 's Heerenberg
Marco en Luuk
Roy
Yvonne, Heleen en Dorien
De route die we hebben gelopen

4 opmerkingen:

Jelle zei

mooie foto geert
van gisteren

Marco zei

Toppers zijn het. Ze liepen allemaal makkelijk de 6km

Jelle zei

ja ja geert
bij de slingeplas doe ik ook weer mee

Geert zei

Leuk Jelle, dat je dan weer mee gaat lopen.