woensdag 8 januari 2014

Aankondiging van de 3e Kroese Wevers Cross in Winterswijk



                                            Interview met Harry Grevers en Wim Ruesink

Op zondag 12 januari 2014 organiseren atletiekvereniging Archeus en voetbalvereniging Vosseveld de KroeseWevers Cross. Het parcours van deze hardloopwedstrijd ligt in de omgeving van sportcomplex ’t Joosthuis van VV Vosseveld aan de Horstweg in Winterswijk. De lopers van de langste twee afstanden komen door Landgoed Gossink van het Geldersch Landschap.
De organisatie van de Cross heeft KroeseWevers uit Doetinchem als hoofd-sponsor weten te strikken. KroeseWevers is een zelfstandige en onafhankelijke fullservice organisatie van accountants en belastingadviseurs. Wim Ruesink van het organisatieteam: “Wij zijn zeer blij met KroeseWevers. Door de steun kunnen we van de cross-wedstrijd een nog leuker evenement maken.” Omdat er in Winterswijk tot vorig jaar nog een crossloop op de hardloopagenda ontbrak sloegen Archeus en Vosseveld de handen ineen. Begin 2012 heette de cross nog Open WK Cross. Mede door schitterend weer trok de eerste editie veel hardlopers en toeschouwers.
Ook in 2014 mag iedereen deelnemen: atleten die gaan voor een snelle tijd en eremetaal, sporters die de conditie tijdens hun winterstop op peil willen houden of recreanten die voor de gezelligheid meedoen, iedereen is welkom bij de KroeseWevers Cross Afstanden In vergelijking met vorig jaar is de route voor de jeugdafstanden niet gewijzigd. De jeugd kan 1500 meter en 3 kilometer lopen. Let op: de korte jeugdcross is voor jongeren tot en met 12 jaar, de 3 km is voor iedereen vanaf 13 jaar. 

De twee langere afstanden, 5 en 10 kilometer, hebben we een kleine wijziging ondergaan. De lopers van de 10 km lopen twee ronden en komen dus weer bij Vosseveld voor het begin van de tweede ronde. Starttijden: 10:30 uur korte jeugdcross, 10:45 uur lange jeugdcross en 11:30 uur korte en lange cross. Het inschrijfgeld voor deelname aan de KroeseWevers Cross is gelijk gebleven. Voorinschrijvers van de beide Jeugdcrossen betalen €2,00. Deelname aan de Korte Cross bedraagt €3,00. Het inschrijfgeld voor de Lange Cross is €4,00. 

voorinschrijven

2 opmerkingen:

Gerrit Ormel zei

Wie gaat hier zondag naar toe om de korte cross te lopen, zou graag mee willen rijden

Anoniem zei

hallo ik ga morgen ook in winterswijk hebben afgesproken om ong 10 uur bij ava vertrekken.
groet linda