woensdag 23 maart 2016

Aankondiging van de Landalloop in Hellendoorn

Landalloop 2014
Zaterdag 26 maart organiseren Landal Landgoed De Hellendoornseberg en atletiekvereniging Atletics uit Nijverdal weer De Landalloop in Haarle, gemeente Hellendoorn. De Landalloop is een prachtige hardloopwedstrijd over de Hellendoornse berg.

De start en finish is gelegen naast Landalpark “De Hellendoornse Berg” te Haarle. Vandaar loop je de eerste kilometers over het park, daarna loopt het parcours langs de rand van het Nationaal Park de Sallandse heuvelrug. Mooie bospaden en kleine klimmetjes kenmerken deze route. De start van de 5 kilometer is om 12:00 uur, de 10 kilometer start om 14:15 uur en de 15 kilometer om 14:19 uur.          
           
Het adres van de start en finishplaats is Tunnelweg 7F 7448 RV te Haarle. De Tunnelweg zelf is op 28 maart afgesloten voor verkeer. Volg de borden en aanwijzingen van de verkeersregelaars om aan de achterzijde van het landgoed te kunnen parkeren (Koersweg). Vandaar is het ongeveer 150 meter lopen naar het inschrijfbureau. De wedstrijd organisatie commissie staat onder leiding van Albert Horsman. Hij is bereikbaar via a.horsman@atletics.nl en telefonisch: 0548-610419.

Klik voor meer informatie op onderstaande links

3 opmerkingen:

Gerrit zei

Als alles goed blijft gaan, wil ik hier weer gaan lopen. Mooie wedstrijd in een mooie omgeving, wel jammer dat je alleen over verharde wegen loopt.

Geert zei

Gerrit voor mijn gevoel liepen we toch een heel stuk door de bossen over onverharde wegen?

Gerrit zei

Je hebt gelijk Geert, het eerste deel na het Landal park is onverhard, tot je bovenaan bent en dan mag je via het verharde fietspad naar beneden. Heb zelf lekker gelopen, rustig begonnen en daarna toch nog ietsje gas gegeven, vijftiende in 41:18 min.