vrijdag 18 augustus 2017

AVA '70 verzorgt najaarsclinic

De groep die in het voorjaar van 2017 bij AVA'70 is begonnen
AALTEN - De zomervakantie loopt inmiddels ten einde en dat betekent dat bij AVA`70 de voorbereidingen worden opgestart voor de Najaarsclinic, een cursus Hardlopen voor beginners.
Velen hebben in de afgelopen jaren een clinic gevolgd en de smaak inmiddels flink te pakken. Het hardlopen in groepsverband is duidelijk een meerwaarde gebleken voor tal van hardlopers en hardloopsters. De eerste trainingsavond vindt plaats op maandag 28 augustus vanaf 19.30 uur op het complex van AVA'70, Bredevoortsestraatweg 110-a in Aalten. Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro. Hiervoor krijgen de deelnemers tien trainingen op maandagavond, twee extra trainingen op zaterdag in de Ringkamp en koffie en thee na afloop van de training.
Aan deze najaarsclinic kunnen maximaal twintig beginnende lopers en loopsters deelnemen. Voor dit aantal is gekozen om de deelnemers voldoende aandacht te kunnen geven tijdens de trainingen en daarom zullen er ook meerdere trainers worden ingezet. De lopers en loopsters die besluiten om na de clinic lid te worden van AVA '70, zullen worden ingedeeld bij de D-groep. De vaste trainingsavond voor niveau D wordt de woensdagavond en daarnaast vindt er ook nog een duurtraining plaats op maandag. Voor nadere informatie en aanmelding kan men terecht bij Marco van Rijs, clinic@ava70.nl
Hardlopers, die al wat geoefender zijn en normaliter individueel lopen, hebben altijd de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om in groepsverband te trainen. Zij kunnen gratis een aantal keren aansluiten bij één van de bestaande trainingsgroepen. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Marco van Rijs (mail: mail@mvanrijs.com) en samen wordt dan gekeken, welke trainingsavond het meest geschikt is.
Sportief Wandelen vormt binnen AVA'70 ook een onderdeel van de activiteiten en mag zich verheugen in een steeds groeiende belangstelling. De trainingen Sportief Wandelen worden gegeven door gediplomeerde trainers en vinden plaats op de maandavond om 19.00 uur, dinsdagmiddag om 13.30 uur en zaterdagochtend om 09.00 uur. Voor verdere inlichtingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Dirk ter Maat, 0543-474027 of dirktermaat@hetnet.nl

Geen opmerkingen: