donderdag 14 maart 2024

Aankondiging van de 6e Gaanzeloop in Gelselaar

Deelnemers van AVA'70 aan de editie van 2023

Ook zo’n zin om aan een mooi hardloopevenement mee te doen in een prachtige omgeving dan is dit de kans. Omnisportvereniging EGVV uit Gelselaar organiseert op zaterdag 23 maart de 6e OVM Gaanzeloop na de herstart van dit evenement in 2017. De organisatie is blij dat het evenement, waar vele lopers naar uitkijken, weer mogen organiseren. “We zien er naar uit om de vele lopers zowel sportief als recreatief te mogen verwelkomen op sportpark de Benneker in Gelselaar op zaterdag 23 maart 2024”. Aldus Gerard Hilhorst van de organisatie.

Met ouderwets mooie routes uit de vorige eeuw; door het schitterende Gelderse coulisselandschap, langs oude boerderijtjes en over paden en wegen waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan. De start en finish vinden plaats in Gelselaar, een prachtig dorp dat tot beschermd dorpsgezicht is benoemd. De kortste afstand is ca. 2 km en betreft 2 ronden door het dorp Gelselaar, dit zodat de deelnemers 2x over start/finish gaan en dus maximaal aangemoedigd kunnen worden. Vervolgens is er de 5 km en de 10 km afstand door het buitengebied van Gelselaar. De langste afstand is de 16.1 km (10 Engelse mijlen), deze gaat door het buitengebied van Gelselaar en door de buurtdorp(en).

De OVM Gaanzeloop is een hardloopevenement voor deelnemers van alle leeftijden en elk niveau. Mede door de elektronische tijdwaarneming is het evenement interessant voor zowel de recreatieve hardlopers als voor de gevorderde prestatiesporters. Je bent van harte welkom als deelnemer of als supporter. “We hopen wederom op een grote deelname en kunnen bijna niet wachten om alle hardlopers weer te mogen begroeten”.

Afstanden en starttijden:

16.1 KM (10 engelse mijlen) ​13.45 uur

5 KM ​​​​14.00 uur

10 KM​​​​ 13.45 uur

2.0 KM​​​​ 13.15 uur

Voorinschrijving mogelijk tot 21 maart en anders op de wedstrijddag 23 maart 2024

Locatie Sportpark De Benneker in Gelselaar.

Klik op de link voor meer informatie

inschrijven

site organisatie

Geen opmerkingen: