zondag 10 maart 2024

Vijf AVA-janen lopen Spa-Francorchamps Run in België

Lars, Rudi, Twan en Sven

Hardlopen op het hoogste Formule 1 Circuit van Europa

Voel de spanning van de Spa-Francorchamps Run, een ongeëvenaarde hardloopervaring op het legendarische Formule 1 circuit. De Spa-Francorchamps Run is een jaarlijks hardloopevenement dat je de kans geeft om te rennen op een van de meest uitdagende en indrukwekkende racebanen ter wereld, omringd door de prachtige natuur van de Ardennen.

Je kunt kiezen uit verschillende afstanden, van 7 kilometer tot een hele marathon. Je rent over hetzelfde circuit als de Formule 1 helden, met al zijn beroemde bochten, heuvels en afdalingen. Het circuit is 7,004 km lang en heeft een hoogteverschil van 102 meter, waardoor het een van de meest gevarieerde en spannende circuits ter wereld is. Je kunt genieten van het adembenemende uitzicht op de Ardennen, terwijl je je grenzen verlegt op dit legendarische parcours. Of je nu een beginner bent of een gevorderde hardloper, er is een afstand die bij je past. De Spa-Francorchamps Run is een evenement voor hardlopers van alle niveaus. Het is een unieke kans om jezelf uit te dagen op een historisch en iconisch circuit. Je rent door het schitterende landschap van de Ardennen, met zijn groene bossen, glooiende heuvels en pittoreske dorpjes.

Lars Meinen stond zaterdag aan de start van de 7 kilometer (1 ronde), terwijl zijn broers Sven en Twan aan de 14 kilometer (2 ronden) mee deden. Laatstgenoemde behaalde hier een prachtige 2e plaats. Vader Rudi en Henk-Jan Legters volbrachten met drie ronden de halve marathon.

Henk-Jan en Rudi

1 opmerking:

Gerrit zei

Klasse mannen, lijkt me een mooie wedstrijd!