maandag 13 februari 2012

Gemeenteraad beslist definitief over nieuwe accommodatie AVA'70

De raadsvergadering van dinsdag 21 februari a.s. zal door AVA`70 met meer dan gemiddelde belangstelling worden gevolgd. De raad moet dan immers definitief een besluit nemen over het voorstel van het College van B & W, dat 400.000 euro beschikbaar wil stellen voor de aanleg van een nieuwe atletiekaccommodatie. Als de gemeenteraad instemt met het voorstel, dan kan deze zomer worden begonnen met de aanleg van de nieuwe 300-meterbaan op het huidige sportcomplex. Het college van B & W heeft eerder al aangegeven achter de plannen te staan en de raad heeft eind 2011 al budget opgenomen in de begroting.

De investering omvat de aanleg van een vierlaans kunststofbaan van 300 meter, 6 sprintlanen en daarnaast ruimte voor speerwerpen, verspringen en natuurgras op het binnenterrein. Daarnaast kan AVA`70 haar plannen voor de bouw van een nieuwe kleedaccommodatie ten uitvoer brengen en daarmee gaat een grote wens van de nog steeds groeiende vereniging in vervulling.

Als alles volgens plan verloopt, zou de nieuwe accommodatie in het voorjaar van 2013 in gebruik kunnen worden genomen.Instemming van de plannen voor de aanleg van de nieuwe accommodatie is voor AVA`70 dan ook bijzonder belangrijk voor het toekomstperspectief van de vereniging! De raadsvergadering op dinsdag 21 februari is openbaar en het is te hopen, dat veel AVA`70-leden aanwezig zullen zijn en daardoor hun betrokkenheid bij de vereniging tonen!

5 opmerkingen:

Geert zei

De raadsvergaderingen beginnen normaal altijd om 19.30 uur.

Gerrit zei

Is dat nu ook zo Geert? Ik wil er wel heen, wie nog meer?

Geert zei

Misschien wordt de hele dinsdagavond training er wel uitgegooid Gerrit, dan kunnen er meer leden naar de raadsvergadering toe.

Gerrit zei

Je kunt ook een keer een training overslaan Geert, zonder goede baan en kleedgelegenheid is het ook lastig trainen!

Ik ga er zeker heen. Hoop op meer geel-blauw in de raadzaal.

Geert zei

Ik heb mijn training voor vandaag er op zitte Geerit, ik ben waarschijnlijk vanavond ook bij de raadsvergadering.