zaterdag 25 februari 2012

Rondje Romienendal in Dale

De groep cliënten en personeelsleden van Estinea voor het Romienendal in Dale

Een maand geleden ben ik door mijn werkgever Estinea gevraagd of ik zin had om een groep cliënten en personeelsleden met het hardlopen te begeleiden. Het eerste doel is om met de Marathon van Enschede aan de Fit-Run , een wedstrijd over 5 kilometer mee te doen, later volgen nog de Gerard Tebroke Memorialloop (2 juni) in Aalten en de Kramp Run in Varsseveld (8 september).

Een groep van 43  mensen heeft zich inmiddels opgegeven, waarvan er vanmorgen 19 aanwezig waren bij de eerste centrale training. De komende maanden volgt er nog een training op het Rutbeek in Enschede (24 maart) en bij de Slingeplas in Bredevoort (14 april).

Daarnaast heeft iedereen een trainingsschema voor een periode van 10 weken meegekregen om zelf ook de nodige discipline op te brengen om één of twee keer in de week de hardloopschoenen aan te trekken.

Ik vind het een erg leuk en heel goed initiatief van mijn werkgever en ik heb dan ook geen moment getwijfeld om hier mijn bijdrage aan te leveren. Als ik op de leuke en enthousiaste reacties af ga, denken hier meer mensen net zo over.



4 opmerkingen:

jelle zei

hallo geert
ik vondt het vanmorgen wel gezellig en Tim ook wij vonden dat jij een mooi rondje had uit gezet
groetjes Tim en jelle

Marco zei

Deed ut fluitje het ?

theo stronks zei

Mooi initiatief Geert.
Doe je ook nog oefeningen vooraf?

Geert zei

Jelle en Tim jullie ook bedankt, het ging prima.

Marco het fluitje deed het goed en er worden (nog) geen oefeningen vooraf gedaan Theo.