zaterdag 6 oktober 2012

Clubkampioenschappen AVA'70 - 6e plaats

In de verspringbak


De competitie uitstellen kwam in ieder geval niet in het draaiboek voor, dus begonnen de pupillen in het hondenweer met het afwerken van hun programma, dat bestond uit een sprintafstand, twee technische nummers en afsluitend een lange loopafstand. De bikkels lieten zich door het slechte weer niet uit het veld slaan en er werd uitstekend gepresteerd. Nadat de 4 onderdelen waren afgewerkt, begon het grote rekenwerk om te bepalen wie zich in zijn of haar leeftijdscategorie tot clubkampioen mocht laten kronen. Behalve de hoogste podiumplek en de beker voor de winnaars, was er voor elke deelnemer een mooie medaille en die was gezien de omstandigheden waaronder gepresteerd moest worden een terechte beloning. 

Toen om 13.00 uur de wedstrijd voor de junioren en senioren begon, was er zelfs een waterig zonnetje zichtbaar en gedurende de middag klaarde het steeds verder op. Dit kwam uiteraard de prestaties, maar zeker ook de sfeer ten goede. Voor met name de senioren waren de technische nummers soms een compleet nieuwe ervaring en zorgde derhalve voor onverwachtse, maar ook af en toe hilarische momenten. Toch draaide het natuurlijk uiteindelijk wel om de punten, dus de strijd was er niet minder om. Al met al keken atleten en de organisatie terug op een geslaagde editie van de Clubkampioenschappen met fraaie prestaties en sterke winnaars (tekst Frank Roos).

Voor mezelf is vandaag de 400 meter het belangrijkste onderdeel van de dag. In een tijd van 64,30 seconden kom ik over de finish en mag een nieuw PR 50+ op mijn lijst bijzetten. Bij het kogelstoten gooi ik 6,81 meter, het verspringen gaat over een afstand van 3,38 meter en bij de afsluitende 1.500 meter noteer ik een tijd van 5,16 minuten.



4 opmerkingen:

Marco zei

Geert, Mooie stijl met verspringen..maar het was een leuke en gezellige middag.

Ingrid zei

Marco jouw stijl staat mij meer aan.

Jelle zei

mooie actie foto geert
ik wis niet dat jij dat kon

Geert zei

Daar sta je van te kijken he Jelle?