zaterdag 27 oktober 2012

Foto's en uitslagen van de 25e Diepe Hel Holterbergloop

Luc Schout (links) zegevierde zaterdag in de jubileumeditie van de Diepe Hel Holterbergloop. Enschedeër René Stokvis kon hem de eerste tien kilometer bijbenen. Hij werd tweede, net als in 2011 (foto Carlo ter Ellen)
Luc Schout heeft vanmiddag de Diepe Hel Holterberg gewonnen. De 25-jarige Schout noteerde een tijd van 51’44″ op 16,1 kilometer en had hiermee een voorsprong van 28 seconden op de nummer twee, René Stokvis. ‘Wederom 2e geworden. Pittige windje en koud, kan beter maar ben tevreden!’, meldt Stokvis op zjn Twitter. De derde plaats was voor Stanlastas Talontis uit Den Haag. 

Bij de vrouwen ging de winst naar de Elizeba Cherono in 56’15″. De Keniaanse een voorsprong van ruim vijf minuten op de nummers twee en drie. Henrieke Krommendijk noteerde een tijd van 1u01’54″ en bleef hiermee Ingrid Prigge slechts vijf seconden voor.


Ingrd Prigge leverde hiermee een mooie prestatie. Zij liep in de afgelopen weken twee marathons; die van Berlijn waar ze als eerste veterane over de streep kwam met 2u48’15″ en twee weken geleden liep in Eindhoven ook en noteerde toen 2u50’29″. En blijkbaar is de 48-jarige Prigge hier goed van hersteld aangezien ze vandaag alweer in een wedstrijd van start ging en tot 1u01’59″ kwam.


AVA'70 loper Wim Brinkman deed over de 10 Engelse Mijlen 1:05:54 uur en eindigde daarmee op een keurige 13e plaats in zijn leeftijdsklasse. Brinkman, die vrijdagavond nog mee liep met de Pre Halloween In The Dark Run, had onder geweldige weersomstandigheden heerlijk gelopen 


Chantal Klein Gunnewiek deed mee aan de 5 Engelse Mijl en liep naar een 10e plaats in een tijd van 33,55 minuten.

Klik op de link voor de uitslagen


uitslagen


foto's 2 en 5 Engelse Mijl


foto's 10 Engelse Mijl


sfeerfoto's 
(linkerkolom sfeerreportage start/finish aanklikken)

site organisatie

Chantal Klein Gunnewiek

4 opmerkingen:

ingrid zei

Wim knap gedaan, we zijn trots!

Geert zei

Goed gelopen Wim. Je hebt er nu een beste trainingsweek opzitten. Ik denk dat je vanaf afgelopen zaterdag (Teutolauf) wel bijna aan de 100 kilometer komt of niet?

Heidie zei

Wim,ook namens mij complimenten maar natuurlijk ook Chantal....laten we de dames niet vergeten he!!!

katja zei

Chantal en Wim klasse prestaties