dinsdag 7 mei 2013

Bloedstollende stilettorace in Winterswijk

Wie durft het aan?
Wie gaat op vrijdag 10 mei naar huis met € 1000 aan waardecheques van verschillende Winterswijkse centrumondernemers? Onder het motto ‘shoppen is topsport’ gaan vrouwen (maar ook mannen zijn welkom) op hakken van minimaal 9 cm met elkaar de strijd aan. De stilettorace begint om 18.00 uur, de prijsuitreiking vindt plaats om 20.30 uur op de Markt. De winnaar gaat met waardecheques ter hoogte van €1000 euro naar huis. Inschrijven kan nog tot 8 mei via esta-haarmode@planet.nl

In totaal vinden er 4 bloedstollende runs plaats. De eerste race vindt plaats om 18.00 uur. Voorafgaand aan de start moeten de deelnemers zich melden bij de organisatie om de hakken op te meten. Voor de winnaars liggen waarde cheques klaar van de deelnemende winkeliers. De eerst prijs is € 1000, de tweede prijs € 600 en de derde prijs is € 400. Voor de meest elegante verschijning ligt een bon van € 500 klaar.

Aanvullende informatie
  • de deelnemers moeten zich melden op de markt
  • de pumps moeten echte pumps zijn, dus enkellaarsjes niet toegestaan
  • sokken dragen en/of intapen is wel toegestaan
  • er worden 3 voorrondes gelopen van 250 meter en een finale, dus alle deelnemers lopen een voorronde en eventueel de finale (je loopt dus maximaal twee keer)
Durf jij het aan? Ren dan mee!

Ben jij 18 jaar of ouder en heb jij hakken van minimaal 9 centimeter? Geef je dan voor 8 mei op bij kapsalon Esta Haarmode via esta-haarmode@planet.nl Bij inschrijving ontvang je het wedstrijdreglement. Deelname is gratis en voor eigen risico. Er kunnen maar 100 deelnemers meedoen, dus meld je snel aan want vol is vol. Dus…wil jij op 10 mei naar huis met die € 1000? Ga dan de uitdaging aan en ren mee!

Klik voor meer informatie op onderstaande link


3 opmerkingen:

Geert zei

Dat is nou net iets voor jouw Ingrid van Zolingen!

Ingrid zei

Nee Geert, ik ga echt niet het risico lopen dat ik mijn enkelbanden afbreek oid, dit laat ik aan niet hard lopers over. Misschien iets voor Marco? den is toch zeek

Heidie zei

Lijkt me uitstekend voor mij...heb nu in elk geval genoeg gewicht om wat stabieler op die naaldhakken te staan!
(al heb ik het vorig jaar live gezien en had het flink onderschat...dacht een stelletje huppeltrutjes op van die pinnen te zien maar het ging gewoon echt keihard...daar had zeker geen AVA-dame gewonnen, die zijn veel te zuinig op hun enkels!!)