vrijdag 24 mei 2013

Uitslagen van de 6e Moonlightlauf in Wesel(D)

Andre Balke (links) en Ben Saalmink
Vrijdagavond vond bij onze oosterburen in Wesel de 6e editie plaats van de Moonlightlauf. De start van de 7 kilometer wedstrijd was bij het ondergaan van de zon om 21.15 uur en maar liefst 345 atleten deden hier aan mee.

De Aaltenaren Andre Balke en Ben Saalmink hebben het parcours in de buurt van de Auesee en het Auestadion succesvol afgelegd. Andre liep een tijd van 32,19 minuten, terwijl Ben met zijn tijd van 26,52 minuten net een top 10 plaats behaalde.

Klik op de link voor alle uitslagen

uitslagen

site organisatie


8 opmerkingen:

Geert zei

Leuke loop, ik heb hem in 2010 met Marco van Rijs en Marieke Prinsen een keer gelopen. Wat een muggen waren er toen, je moest de mond met het ademen niet te ver opendoen want dan zaten er weer wat muggen in! Had je daar nu nog last van Andre?

André Balke zei

Nee absoluut geen last van muggen gehad. Wij begonnen met inlopen met een mooie ondergaande zon die over de auesee scheen. Terwijl tijdens de loop de maan begon te schijnen. Het was redelijk warm om te lopen. Maar wel een mooie route.

Marco zei

Hoi Andre leuke wedstrijd is dat. Mooie locatie en Bbq. Jammer dat het weer niet super aangenaam was. Volgend jaar wil ik er ook weer lopen

Ingrid zei

Marco wat wil jij nou niet?

Dirk zei

Nou nou Ingrid, we moeten Marco wel een beetje blijven stimuleren!!
Anders wordt het nooit meer wat met onze topcoach!!

Marco zei

Goed Dirk!

Dirk zei

IK BLIJF JE STEUNEN COACH!
Zit nu wel in een andere groep maar zal nooit je wijze lessen vergeten!!

Marco zei

Graag gedaan Dirk, altijd fijn om te horen dat je er toch iets van opgestoken hebt. de trainings lessen waren toch ook niet altijd makkelijk voor je :)