maandag 20 mei 2013

Verslag en uitslagen van de 14e Ooyse Landloop in Oud-Zevenaar

2e Pinksterdag - 14e Ooyse Landloop
Vanmorgen vroeg werden wij Henk Lammers en Wim Brinkman netjes thuis opgehaald door Tracey Jewell om samen naar Oud-Zevenaar te gaan voor de Kroon Ooyse landloop. Rond 9 uur waren we aanwezig en werden we naar een rustige parkeer plek verwezen,van daar uit was het echter nog een kilometer lopen tot het inschrijfbureau en de startplaats. Gelukkig konden we deze wandeling al vast gebruiken om de spieren wat los te krijgen, wat nodig was omdat we zaterdag nog een pittige heuveltraining hadden ondergaan.

Na het inschrijven,uitdelen van flyers van de Gerard Tebroke Memorialloop en de Kramp Run,hebben we op de dijk een lekker stukje ingelopen. Het was een drukte van belang rondom de kerk en de startplek. Vele lopers hadden zich op het laatst nog bedacht om mee te doen onder andere Hans Sielias en er was dan ook  een flinke na inschrijving maar om klokslag 10 ging het startschot voor de 5 kilometer. 

Na eerst een kilometer door het dorpje Oud -Zevenaar ging het via een klein maar stevig klimmetje de dijk op, hierna over de dijk, er weer af en na 3 kilometer weer de dijk op en terug naar Oud -Zevenaar. In de verte zag je de kerktoren al maar de dijk kronkelde flink en het was dan ook  nog een hele tippel naar de finish. Gelukkig echter ging de laatste 50 meter weer de dijk af, de finish over.

Iedereen was dik tevreden over de gelopen tijd en na een lekkere appel en een kopje koffie/thee gingen we weer terug naar de auto,waar Tracey nog weer een heerlijke cup cake voor ons had.(wordt al bijna gewoonte)


Uitslagen AVA’70 leden:


Tracey Jewell       22.32 (een pr)

Henk Lammers    23.17

Hans Sielias        21.10

Wim Brinkman    18.34



3 opmerkingen:

Ingrid zei

Gefeliciteerd Tracey, pracht tijd.

André zei

Jammer voor Tracey maar de afstand bij de Ooyse Landloop is geen 5 km maar 4850 meter...

Marco zei

Ik heb maar weinig Parcoursen gezien waar de afstand precies 5km was. meestal zijn ze korter. en niet elk GPS geeft de goede waarde aan.
Toch een prima prestatie van onze Tracey :)