donderdag 21 juli 2016

AVA`70 volop in actie bij de Zwarte Cross

Een groep AVA'70 leden in 2015
In Lichtenvoorde wordt momenteel alles in het werk gesteld om het terrein “de Schans” in gereedheid te brengen voor de Zwarte Cross. Op 21, 22, 23 en 24 juli a.s. vindt hier het wereldberoemde festival plaats, waarbij muziek, motors en gezelligheid centraal staan. Uit het hele land zullen de bezoekers naar het terrein komen om te genieten van alles dat de Zwarte Cross te bieden heeft.

Ook een heel peloton leden van AVA`70 zal op het evenement in actie komen  om geld te verdienen voor de clubkas. Er worden gedurende het festival een recordaantal van minstens 50 vrijwilligers ingezet om op de 4 festivaldagen een bar te bemannen/bevrouwen, campinggasten van een kaart te voorzien, controlewerkzaamheden te verrichten  en overige voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Telkens zal er een groep o.l.v. een teamcaptain aan het werk zijn. De algehele coördinatie is al jaren in handen van Mariska van de Berg en het is haar ook dit jaar weer geweldig gelukt om het schema rond te krijgen. Hulde!

Naast AVA`70-leden, bestaat het vrijwilligers ook uit familieleden, vrienden en bekenden van onze club. AVA`70 laat zich dus weer duidelijk zien en de energieke inzet van de enorme groep, brengt een leuke duit in het zakje. Het geld zal worden gereserveerd voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen op het dak van het clubhuis. Uiteraard worden de vrijwilligers nu al enorm bedankt voor hun bijdrage.

Frank Roos 

Geen opmerkingen: