donderdag 7 juli 2016

Column: Erwin’s zin en onzin - deel 138

Erwin geslaagd
2016 is nu al geslaagd!

Aan alles komt een eind, behalve aam mijn studie. Dit dacht ik tot een kleine week geleden. Echter, het wonder is geschied. Op 1 juli, om 16:24 uur kreeg ik het verlossende woord, een 7 voor mijn afstudeeronderzoek. Wat een heerlijk moment. De studie journalistiek, die ik de laatste twee jaar vaker bestempelde als de hel, heb ik definitief de rug toegekeerd. En nu? En nu niks, lekker vakantie vieren!

De laatste tijd was mijn opleiding een loden last. De motivatie kon ik met geen mogelijkheid meer opbrengen, alleen de laptop openklappen was al een opgave. Alles had mijn aandacht en interesse, behalve dat vervloekte onderzoek. Filmpjes kijken op youtube, de hond uitlaten, bejaarden-geheugenspelletjes op Omroep Max en het zetten van de zoveelste bak koffie. Een kind van drie zou zijn hoofd hebben geschud om mijn spanningsboog. Ik heb de term ‘studieontwijkend gedrag’ naar een hoger niveau getild. Met een weerzin dat bijna fysiek pijn deed, heb ik het laatste onderzoek tot een goed einde gebracht en daar ben ik dolblij mee. Nu is de tank even helemaal leeg en loop ik als een uitgeperste sinaasappel rond, maar dat is het allemaal waard. Het HBO-diploma is binnen en ach, die tank is binnen no time weer bijgevuld.

De ‘en wat nu-vraag’ 

Voor degene die de ‘en wat nu-vraag’ willen stellen, kan ik alvast een antwoord geven. Ik heb nog geen flauw idee wat ik ga doen en ik heb me ook nog niet georiënteerd. Ik ga lekker een paar weken vakantie vieren en daarna zie ik het wel. Dus mocht je de ‘en wat nu-vraag’ de komende dagen nog willen stellen, het antwoord is duidelijk.

Dan nog één ding. Een man een man, een woord een woord. Gerdy Hoornenborg: dat feestje voor de A-groep, en wat mij betref voor alle andere groepen,  gaat er komen. We bespreken binnenkort de details, dus jullie horen nog van me….

Gegroet, een gelukkig mens

19 opmerkingen:

Unknown zei

Gefeliciteerd Erwin!!!!

Ingrid zei

Gefeliciteerd Erwin!!

André Bleumink zei

Gefeliciteerd Geert, met een gediplomeerde stukjesschrijver wordt je site natuurlijk ineens naar een hoger plan getrokken! Erwin ook gefeliciteerd natuurlijk...

Anoniem zei

Fijn Erwin, gefeliciteerd!

Ineke en Henk Mengers

Anoniem zei

Hey erwin, heel fijn dat je geslaagd bent en nog fijner dat je er langer deed (grapje). Van harte!
Ook ik ben trouwens bijna geslaagd voor mijn studie..dus ik wil je wel wat sponsoren met t feest. Want een feest mag het worden!! Groetjes gerdy

Geert zei

Dat gaat wat worden Andre, daar ken ik hem al wel goed genoeg voor. Erwin van harte gefeliciteerd en Gerdy ook (bijna)

Katja zei

Gefeliciteerd Erwin en Gerdy

Rinke zei

Ik voel een illegaal straatfeest aankomen! Van harte gefeliciteerd Erwin, en Gerdy succes met de laatste loodjes! Je kunt het!

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd! Eerst maar eens van de zwaar verworven vrijheid genieten!

Anoniem zei

Trots mag je zijn! Gefeliciteerd!

Angelique zei

Erwin gefeliciteerd en geniet van je vakantie. Gerdy ook alvast gefeliciteerd.

Unknown zei

Erwin, gefeliciteerd.

Dick Lubbers zei

Gefeliciteerd Erwin, wel opschieten met het zoeken van een baan want over twee weken loopt mijn abonnement bij de Gelderlander af.

Marco zei

Fantastisch gedaan Erwin. HBO wie had dat gedacht :)

Lianne zei

Van harte mien jong!!!

Anoniem zei

Alle inspanningen worden uiteindelijk beloond Erwin,van harte gefeliciteerd.

Gerrit zei

Erwin wederom klasse, gefeliciteerd! Gerdy ook alvast van harte.
Is er een geschikte locatie dicht bij de Beeklaan beschikbaar voor een feestje? :)

Familie Sonntag zei

Ook van deze kant Erwin onze felicitaties en nu fijne vakantie

Unknown zei

Gefeliciteerd, Erwin!!