vrijdag 12 mei 2017

Gerard Tebroke Memorialloop Nieuwsflits 4

Sta jij, net als Theo Stronks, ook tussen de toplopers?
De voorbereidingen voor de 17e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop op zaterdag 20 mei a.s. zijn inmiddels in volle gang. De komende tijd zullen we op deze site regelmatig nieuwsflitsen plaatsen met wetenswaardigheden over het evenement!

Sta jij ook tussen de toplopers?

De organisatie is er in geslaagd om een flink aantal nationale- en regionale toplopers aan de start te krijgen bij de Farmlight 10 kilometerrun. Meest opvallende namen zijn de meervoudig Nederlands kampioenen  Patrick Stitzinger en Dennis Licht, die op verschillende disciplines de nationale titel veroverden. Hun aanwezigheid zorgt er voor, dat ook andere, sterke lopers hun toezegging hebben gedaan om naar Aalten te komen. De volgende atleten komen in actie en zullen er ongetwijfeld een prachtige wedstrijd van gaan maken:

Heren:
Patrick Stitzinger, Dennis Licht, Frank Futselaar, Joeri Wolf, Colin Bekers, Jorrit Cleij, Wouter Jansen, Erik Driesen, Koos Verweij, Niels Theloosen, Egbert Hooijkaas, Arjen Driesen, Jan Venhuizen, Mark te Brake, Lars Duistermaat, Stefan Ritte, Simon Dahl, Alwin Heiting, Janek Betting, Yahala Awal Aman

Dames:
Eline Glas, Lisa te Molder, Lisa Jaschke

Hier kun je dus gewoon tussen staan op zaterdag 20 mei !! Geef je op voor de 17e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop en proef de sfeer  van een schitterend startveld! Doe het vandaag nog…..

Opgave is mogelijk via de site: www.gerardtebrokeloop.nl of www.ava70.nl




Geen opmerkingen: