donderdag 18 mei 2017

Lopersvereniging Groenlo loopt van Den Helder naar Maastricht

De groep die de afstand van Den Helder naar Maastricht gaat lopen
Na een zeer geslaagde eerste editie in 2016 is een groep Groenloërs zich weer aan het voorbereiden voor hun tweede deelname aan de mooiste en langste estafetteloop die Nederland kent. Een loop van 420 kilometer dwars door Nederland. De start is in Den Helder en dan volgt er een schitterende route die via het Noord-Hollandse duingebied, langs de Utrechtse Vecht, de Linge, de Brabantse Peel, het Maasdal, over een paar pittige heuvels, naar de Maaspromenade te Maastricht voert.

De voorbereiding is begonnen met 14 lopers waar ze deze tocht mee willen voltooien; te weten Maria Weenink, Nicole Hoffman, Dorien Sonderen, Gerton Prinsen, Peter Buiting, Marcel Elsinghorst, Rob vd Donk, Robert de Boer, Paul Meekes, Johan de Heer, Christian Reinders, Tonny kl. Gebbink, Peter te Focht en Wilfried van Vuuren.

Deze club zal met de begeleiders Robert Berendsen, René Weenink, Emiel Koster en Jos Andringa op vrijdag 19 mei afreizen vanuit Groenlo naar Den Helder. Daar gaan zij in de vroege ochtend van vrijdag op zaterdag van start. Na het succes van vorig jaar met een uiteindelijk verdienstelijke derde plek trachten ze dit jaar nog een stap te maken en nog meer uit zich zelf te halen. 

Geen opmerkingen: