zondag 18 augustus 2019

AVA’70 club van het jaar

Coen ter Hedde overhandigt namens de Rabobank Oost-Achterhoek in het clubhuis van AVA`70 een mooie plaquette aan voorzitter Rudi Meinen
‘Eigenlijk niet meedoen en toch winnen’

Je kunt een wedstrijd alleen winnen, als je meedoet is volledig waar. Soms doe je aan een wedstrijd mee, zonder het zelf te weten….. De afgelopen periode vond de verkiezing “Club van het jaar” plaats, waarvoor verenigingen zich kunnen aanmelden. De competitie, een initiatief van o.a. de Rabobank,  kent een winnaar per gemeente, per provincie en uiteindelijk  ook een landelijke winnaar. AVA`70 had zich voor de editie 2019 feitelijk niet aangemeld, omdat er wederom stemmen geronseld zouden moeten worden bij de leden en we dit de afgelopen jaren al meermalen hebben gedaan. 

Toch werd duidelijk dat AVA`70 wel degelijk meedeed aan de competitie, op basis van het feit dat de club in 2018 winnaar was van de gemeente Aalten en zelfs van de provincie Gelderland. Dit leverde een automatische plaatsing op. Zonder er verder aandacht aan is besteed, werd er toch veelvuldig op de club  gestemd met als eindresultaat dat AVA`70 met de winst in de gemeente Aalten ging strijken. Het betekende, dat de atletiekvereniging met een mooie titel ging strijken. Op dinsdag 13 augustus jl. was Coen ter Hedde namens de Rabobank Oost-Achterhoek in het clubhuis van AVA`70, om een mooie plaquette te overhandigen aan voorzitter Rudi Meinen!

Geen opmerkingen: