donderdag 5 maart 2020

Aankondiging van de 6e Track & Field Run in Aalten

Mede organisator Sam ter Haar wordt op handen gedragen
Het AVA'70 wedstrijdseizoen gaat zaterdag 14 maart van start. Op de atletiekaccommodatie in Aalten staat voor de zesde keer de Track & Field Run op het programma, geheel op touw gezet door een groot aantal jeugdige talenten van de vereniging. De opbrengst van deze wedstrijd wordt volledig besteed aan het jaarlijkse trainingskamp in mei. 

De wedstrijden beginnen om 13:00 uur met de 1 kilometer crossloop voor de allerjongsten. Om 13:10 uur gaat de jeugd t/m 15 jaar van start op de dubbele afstand. De jeugd loopt vier rondjes van 500 meter op een speciaal aangelegd crossparcours, op het middenterrein van de atletiekbaan. Op het crossparcours lopen de senioren, net als de jeugd, 2 kilometer. Voor het inschrijven of meer informatie kan men terecht op www.ava70.nl

Sprint Cross senioren
Atleten ouder dan 16 jaar worden normaal 'gedwongen' om de 5 kilometer te lopen, bij de Track & Field Run is het tegendeel waar. Op het crossparcours lopen de senioren, net als de jeugd, 2 kilometer. De Sprint Cross begint om 13.45 uur. Om 14.00 uur worden de atleten voor de 5 kilometer weggeschoten. Zij lopen een mooie ronde door het buitengebied van Aalten, maar ook zij eindigen op het loodzware crossparcours.
Estafette
Met de Jeugdestafette en de Cross-Estafette komt de wedstrijd tot zijn climax. Vier maal 500 meter staat er op het menu. Daag vrienden, buren of familieleden uit om samen een team te vormen. De jeugdestafette start om 14.45 uur, de Cross-Estafette begint een kwartiertje later.


Klik op de links voor meer informatie

inschrijven

deelnemers

site organisatie

Geen opmerkingen: