woensdag 26 oktober 2011

10.000 bezoekers

10.000 bezoekers

Na de problemen met mijn web-log ben ik ongeveer een maand geleden, op donderdag 22 september 2011, met deze nieuwe site begonnen. Gisteren is de 10.000ste bezoeker de teller gepasseerd. De bezoekers weten langzaam aan de weg naar deze site weer te vinden en dat wordt erg gewaardeerd.

Met mijn oude web-log schiet het nog steeds niet erg op en ik heb nu ongeveer 10% van mijn geplaatste berichten terug. Ze zijn er al meer dan twee maanden mee bezig en ze beloven nog steeds dat alle informatie terug komt, het blijft een kwestie van afwachten.

5 opmerkingen:

Geert zei

Toch blijf ik er bij, dat ik nog wel wennen moet aan de nieuwe site!

André zei

Gefeliciteerd met deze mijlpaal. 10.000 in een maand tijd, dat is niet weinig! En volgens mij heb je ongeveer een record qua aantal nieuwe posts in afgelopen maand. Je hebt denk ik nu wel weer wat van je achterstand ingehaald inmiddels.
Ik kan me voorstellen dat je nog wat moet wennen, maar persoonlijk vind ik de huidige layout fijner om te lezen.

Gerrit zei

Ik moet ook erg wennen, en die 10.000 is inderdaad het aantal pageviews van de hoofdpagina. Als je een keer op F5 klikt (wat ik nogal vaak doe omdat de laatste reacties bij mij vaak niet in beeld verschijnen) of je gaat van een artikel terug naar de hoofdpagina loopt de teller al op.

Hoeveel originele bezoekers zijn dit Geert?

Geert zei

Gerrit, ik heb op deze site nog geen bezoekersteller geïnstalleerd maar op mijn vorige site keek iedere bezoeker gemiddeld 2,1 pageviews. Dus er zullen nu ongeveer 5.000 bezoekers zijn.

theo stronks zei

Dat is al behoorlijk snel Geert,moet er net als vele anderen nog wel aan wennen,het oude vertrouwde had toch iets meer.
Hopelijk komt het ooit nog terug.