vrijdag 14 oktober 2011

Uitnodiging voor een trainingsloop in Aalten


Herfst trainingsloop in het donker - vrijdag 21 oktober 19.00 uur
Op vrijdagavond 21 oktober 2011 organiseert Henrie Drenthel een herfst trainingsloop in het donker. Het is de bedoeling dat we de donkerste gedeelten van het buitengebied van Aalten opzoeken. Het zal een rustige trainingsloop van anderhalf uur worden en we vertrekken om 19.00 uur vanaf 't Boske 12 in Aalten.

Een (hoofd)lampje en reflecterend hesje wordt geadviseerd, Henrie heeft nog twee hoofdlampjes over voor degene die er geen één heeft. Vind je de te lopen afstand te lang en wil je toch graag mee, dan kun je met ruim 10 kilometer ook weer thuis zijn.

Na afloop van de loop is er koffie met koek. Henrie zal de buiten-openhaard aansteken en voor de liefhebber zorgt hij dat de jaccuzi lekker warm is. Kortom het wordt een gezellige avond en nu maar hopen op beestachtig herfstweer!

Iedereen is van harte welkom, lijkt het je wat en wil je graag mee lopen geef je dan even op. We verzamelen om 18.45 uur bij Henrie en de koffie staat vooraf al klaar!

Deelnemers: 1.Henrie Drenthel, 2.Geert Wevers, 3.Ingrid van Zolingen, 4.Marieke Prinsen, 5.Harro Rijnsaardt, 6.Gerrit te Lindert, 7.Andre Bleumink?, 8.Roel Somsen, 9.Wim Rensink, 10.Anky Bruil, 11.Erwin Wamelink, 12.Rianne Fokkers, 13.Henk Mengers, 14.Peter Baten

Een LED hoofdlampje

24 opmerkingen:

Geert zei

Wie geeft zich als derde op of als eerste dame?

Anoniem zei

Ikke

Ingrid zei

Ingrid dus

Geert zei

Mooi Ingrid, twee vliegen in één klap! Wie volgt?

Marieke zei

Ik wil ook graag mee doen....

Gerrit zei

ik wil ook wel, maar kan helaas niet. hopelijk komen er de 22ste nog wel mensen op de training.

Ingrid zei

Dat ligt eraan wat we allemaal nog te drinken krijgen na de loop

Geert zei

Jammer Gerrit, dat je er niet bij kunt zijn.

Gerrit zei

Ach Geert, lopen kan altijd nog. Een avondje Amphion is ook gezellig. Vanavond heerlijk door de Ringkamp en 't Loohuis gelopen met Denis Woeltjes. Prachtig weer voor in oktober!

Geert zei

Gerrit, heb je nu eigen trainingsschema's? Ik heb je vanavond gemist bij de training van AVA'70.

Gerrit zei

Leuk dat ik gemist wordt, maar ik ben nog steeds aan het terugkomen en vind het dan heerlijk om alleen in het licht te lopen! Zeker als ik voor het eerst weer twee zondagen achterelkaar een wedstrijd loop. Toevallig kwam ik Denis tegen en er waren nog meer niet AVA leden in het bos aan het trainen. Als het donker wordt durf ik niet meer alleen en zal dan proberen het normale ritme weer op te pakken.

Harro zei

Wow, eindelijk de site weer gevonden en direct iets leuks aangeklikt. Als er nog ruimte is haak graag aan, mits donderdag op het voetbalveld alles goed gaat.....

Frank Roos zei

Geert, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je nog lang in goede gezondheid blijft rondlopen, zodat we nog menig robbertje kunnen uitvechten!
Een gezellige dag.

André zei

Met een beetje goede wil kom ik meelopen, hangt er nog even van af of ik een auto ter beschikking heb of niet.

Geert zei

Ik heb je met een vraagteken erbij gezet Andre.

wim rensink zei

En ik zou ook graag mee willen lopen

Anky Bruil zei

Ik ben ook van de partij!
groeten,
Anky Bruil

Harro zei

Ongeschonden uit de strijd gekomen (helaas wel de eindpartij met 16-3 verloren.....), tot vrijdagavond!

Anoniem zei

Ach joh wat kan mij het ook schelen, ik doe ook mee!

Groetjes Erwin

Rianne zei

Ik ben er vanavond ook.

Rianne

André zei

Helaas, het gaat me niet lukken vanavond. Andere keer weer. Veel plezier in ieder geval.

Marco van Rijs zei

Veel Plezier vanavond tijdens de Lampionnen optocht, jammer dat ik er niet bij kan zijn.Erwin wamelink hoelaat was is gister tuus?? nog veur 3 uur een berichtjen posten.. Ps: Peter baten gaat ook mee, hij belde mij net op. grt en veel plezier

Ingrid zei

Het was geweldig vanavond, durfde het niet aan om met al die mannen in de jacuzzi te gaan. Maar het was prima georganiseerd.bedankt voor alles!!!

Harro zei

Ach, d'r zijn avonden dat ik NIET na 15 mooie kilometers met een koud biertje vanuit een warme jacuzzi De Graafschap zie winnen.
Prima concept, niets meer aan doen.
Complimenten en bedankt voor de gezelligheid.