dinsdag 4 november 2014

Inschrijving Salland Trail 2015: Gekkenhuis!

Salland Trail 2015 zit vol!
Zaterdagavond 1 november startte om 20:00 uur de inschrijving voor de drie afstanden van de SallandTrail 2015 in Nijverdal. Omdat er wel veel belangstelling en drukte werd verwacht, werd de beheerder van www.mijninschrijving.nl gepolst of het allemaal wel goed zou komen. Er werden geen problemen verwacht….

Vanaf 20:00 uur bleek dat half Nederland meteen achter de PC, iPad, IPhone etc. was gekropen om direct in te schrijven. Het was net alsof er een nieuwe Primark in Nijverdal werd geopend! Allemaal tegelijk door dezelfde deur naar binnen.. Dat werd de vrijgehouden server toch weer teveel. Jammer dat daardoor veel mensen er lang over gedaan hebben voor de inschrijving rond was. Excuus daarvoor!! Gebeurt niet nog eens!!

Statistieken:
– na 1 uur en 20 min. meer dan 400 inschrijvers op de 25 km. Vol
– na 1 uur en 30 min. meer dan 200 inschrijvers op de 50 km. Vol, maar de deur ging pas bij 250 inschrijvingen dicht!
– nog voor middernacht, na bijna 4 uur, 113 inschrijvingen op de 75 km. Meer dan vol want had al bij 100 dicht moeten gaan.
Binnen een paar uur meer dan 700 inschrijvingen vanuit Nederland, Duitsland,België. Ongekend! Zondag tegen het middaguur ging de reservelijst van de 25 km. dicht met de inschrijving van de 100e ! reserve op deze afstand. De reservelijst van de 50 km. hield het nog even vol tot zondagavond; vol. Op de reservelijst voor de 75 km. zijn op maandagavond nog een handjevol plekjes vrij. Duurt niet lang meer. Groot succes wat de belangstelling betreft dus; minder succesvol was de techniek; dat moet echt beter!! 

Geen opmerkingen: