woensdag 30 december 2015

Oudejaarsloop en Sportverkiezing 2015 AVA'70

Oudejaarsloop 2013
Op donderdag 31 december a.s. sluit AVA`70 het jaar op sportieve wijze af met de traditionele Oudejaarsloop. Nog 1 keer worden in 2015 de hardloopschoenen gestrikt voor een afsluitende duurloop . Om 13.00 uur vindt het gezamenlijke vertrek plaats bij het clubhuis van AVA`70 en er kan gekozen worden voor verschillende afstanden, dus iedereen kan op zijn of haar niveau aansluiten bij een groep. Ook de jeugdactiviteit begint om 13.00 uur en de trainers zullen zeker weer een gezellige en sportieve bezigheid op touw zetten.

Na de training kan er in het clubhuis gezellig worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Langzaam wordt er toegewerkt naar het moment waar velen al dagen, zo niet weken naar uitkijken of misschien zelfs wel van dromen…  de AVA`70-sportverkiezing van het jaar 2015. Erwin Wamelink zal op geheel eigen wijze de genomineerden aankondigen en de uitslagen bekendmaken. Velen denken dat het reeds een gelopen koers is, maar niets blijkt minder waar. De blonde pijl is al tijdenlang koortsachtig bezig om de statistieken te analyseren en de inzendingen van clubgenoten te verwerken. De vele ingevulde briefjes met tientallen nominaties, suggesties en waardevolle informatie leveren Wamelink nog het nodige nachtwerk op. 

Erwin kennende, zal hij zich hier zeker mee gaan redden. Voor de winnaars en winnaressen wacht behalve de eeuwige roem, ook een prachtige trofee. De sportverkiezing vormt dan ook een bijzonder spannend sluitstuk van 2015. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om bij dit sportieve hoogtepunt aanwezig te zijn. Je kunt immers zomaar de gelukkige zijn, want niets en niemand is zo onvoorspelbaar als een sportverkiezing en helemaal als Erwin Wamelink hier de hand in heeft……Om 17.00 uur wordt het licht in de clubhuis van AVA`70 voor de laatste keer in 2015 gedoofd!

Geen opmerkingen: