maandag 8 februari 2016

Uitnodiging voor een Smokkeltocht met Schorre Piet

Vrijdag 12 februari 19.00 uur
Op vrijdagavond 12 februari 2016 organiseren André Balke en Peter Baten een “Smokkel” loop. Deze smokkeltocht gaat over unieke Kommiezenpaden op de grens van Nederland en Duitsland, tussen Aalten en Bocholt. Schorre Piet, smokkelaar van het eerste uur, zal ons begeleiden en met de duisternis zal een hoofdlampje geen overbodige luxe zijn. Het is verboden een gps horloge te dragen vanwege de te verwachten grenscontrole. Wij kunnen dan ongestoord onze route volbrengen. Eventueel  kan men naderhand via de organisatie de route downloaden en overzetten op je eigen Garmin Connect en/of Strava.

Smokkelen is eigenlijk iets uit een ver verleden maar met deze route krijg je de kans om weer eens wat dingetjes uit die goede oude tijd op te doen. Bij terugkomst van deze ruige, avontuurlijke, vol spanning en sensationele loop, kan er onder het genot van een hapje en een drankje gezellig worden nagepraat en mag je vertellen hoe jij de smokkeltocht hebt ervaren.

De smokkeltocht gaat onder alle weersomstandigheden door, hevig onweer uitgezonderd. We verwachten iedereen bij de familie Balke op ’t Slaa 75 in Aalten. Om 19.00 uur begint de donkere en duistere duurloop van bijna 15 kilometer in een tempo van ongeveer 6 minuten per kilometer. De gehele avond is voor eigen risico.

Wil je graag meelopen geef je dan even op:

Deelnemers: 1.Andre Balke, 2.Peter Baten, 3.Ingrid van Zolingen, 4.Ronnie Boekelder,  5.Andre Bleumink, 6.Geert Wevers, 7.Marco van Rijs, 8.Mark Geesink, 9.Luuk te Brake, 10.Andre Bruil 

6 opmerkingen:

ingrid zei

Ingrid loopt graag mee

Marco zei

Boek mien ook maar in, incl. smokkelwaar :)

Unknown zei

Er staat al ruim 100 km op het programma deze week, dus ik sla ff over.

Anoniem zei

Ik (Mark Geesink) loop graag mee.

Andre Br. zei

Ik ben ook van de partij

Andre Bleumink zei

Het was ouderwets gezellig!