woensdag 23 mei 2012

Gerard Tebroke Memorialloop - Deel 4: Ladies Run


Ladies Only
Op zaterdag 2 juni a.s. vindt de Gerard Tebroke Memorialloop plaats in Aalten. De wedstrijd is in een nieuw jasje gegoten. Zo is de start en finish verplaatst naar de Markt in het centrum van het dorp. Daarnaast is het programma gewijzigd en zijn er nieuwe onderdelen aan toegevoegd met het doel, om de wedstrijd mooier, gezelliger en sfeervoller te maken. Niet alleen voor de lopers en loopsters, maar zeker ook voor het publiek. De komende weken zullen we met regelmaat op de wedstrijd vooruitblikken met nieuws en wetenswaardigheden over de Gerard Tebroke Memorialloop.

DEEL 4:

1E ACHTERHOEKSE INTRATUIN LADIESRUN - DE PRIMEUR…  ALLEEN VOOR DAMES

Het vormt het laatste programma-onderdeel van de Gerard Tebroke Memorialloop op zaterdag 2 juni a.s. en het zou ook zo maar het klapstuk van de avond kunnen worden: de 1e Achterhoekse Intratuin LadiesRun. Een wedstrijd dus, waar alleen maar Dames worden toegelaten. In hardloopland worden reeds enkele loopevenementen georganiseerd, die speciaal voor Dames op touw worden gezet en met de 1e Intratuin LadiesRun heeft Aalten de primeur voor de Achterhoek. Het hardlopen onder Dames heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen en dat is de voornaamste reden geweest voor de organisatie om op deze trend in te springen. De Dames lopen 5 ronden van 1 kilometer door het centrum van Aalten. Bij de  doorkomsten op de Markt zal Neerlands bekende speaker, Henk Borgmeijer, zeker zijn enthousiaste woordje klaar hebben. Daarnaast zullen ook de passages door café Leuven voor de loopsters een bijzondere ervaring vormen. Met het organiseren van de 1e Achterhoekse LadiesRun hoopt de organisatie een groot deelnemersveld uit Aalten en omgeving aan de start te krijgen. Een bijzondere loop krijgt ook een bijzondere starttijd, namelijk 12 minuten over 8. Voorafgaand aan de wedstrijd zal hip-hop en danscoach Magali Tiemersma zorgen voor een uitstekende warming-up!

Geef je op voor de 1e Achterhoekse Intratuin LadiesRun en doe dit voor 20 mei a.s. Zo ben je verzekert van een startnummer met je eigen voornaam. Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag zelf, vanaf 16.00 uur in het Gemeentehuis van Aalten.

En alvast vooruitlopend op volgend jaar… de starttijd van de LadiesRun is dan om 20.13 uur!!!

Inschrijven: www.inschrijven.nl
Informatie over de GTM-loop: www.ava70.nl

Geen opmerkingen: