maandag 7 mei 2012

Tristan Hoffman Challenge

Col du Galibier in Frankrijk
Voor dit jaar gaan Benno Aversteeg, Henrie Drenthel en Gerrit Dijkslag de uitdaging aan om voor het goede doel, Kanjers voor Kanjers, op 22 juni hardlopend de Col du Galibier in Frankrijk op te rennen. Met een aanlooprondje van 3km en een beklimming van 18km maakt dit precies een halve marathon.

Over een maand is het al bijna zover er is in totaal door de 124 deelnemers al ruim € 45.000,-- opgehaald en ook wij drieën hebben al ruimschoots ons steentje bijgedragen, maar voor het goede doel kun je nooit genoeg ophalen!

Kanjers voor Kanjers steunt lokale projecten ten behoeve van het welzijn van het kind, bij voorkeur door middel van sport en spel. Met het vorig jaar met de Tristan Hoffman Challenge bij elkaar gebrachte geld (ruim € 60.000!) wordt dit jaar in Lievelde een reguliere basisschool verbonden met een dagcentrum voor kinderen met beperkingen waardoor een innovatief speelplein gecreëerd kan worden. Als de vergunningen rond zijn wordt er met het dit jaar bijeengebrachte geld in de buurt van Ruurlo een klimbos aangelegd. Kanjers voor Kanjers richt zich vooral op een 1 meter hoog circuit, zodat ook kinderen met een beperking onder begeleiding zich in dit klimbos kunnen uitleven.

Voor dit doel moet elke deelnemer de reis- en verblijfkosten zelf betalen, zodat al het door sponsors bijeengebrachte geld ook echt aan het realiseren van de gekozen projecten kan worden besteed. Voor deze projecten moet elke deelnemer minimaal € 500,-- inleggen.

Wij zouden het heel erg op prijs stellen als jullie, als bezoeker van Geert zijn volprezen site, hieraan een steentje willen bijdragen. Elke euro is welkom! Voor bedrijven is er de mogelijkheid om met het logo op de site www.runners4kanjers.nl of www.tristanhoffmanchallenge.nl te komen. Stichting Kanjers voor Kanjers is door de Belastingdienst officieel erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat donaties, van zowel bedrijven als particulieren, fiscaal aftrekbaar zijn. Als je hierover meer informatie wilt kun je altijd contact met ons opnemen.

Als je internetbankieren (iDEAL) hebt kun je eenvoudig een bedrag overmaken. Klik binnen www.tristanhoffmanchallenge.nl of www.runners4kanjers.nl op deelnemers en kies dan voor Benno, Henrie en/of Gerrit. Hier vind je ook meer informatie over deze actie, evenals op www.kanjersvoorkanjers.nl . Als jullie het geld leveren, leveren wij de zweetdruppels en steunen we met z’n allen het goede doel!

Namens de klimgieten van AVA’70 Benno Aversteeg Gerrit Dijkslag Henrie Drenthel



3 opmerkingen:

Geert zei

Dat is al een prachtig bedrag wat jullie op dit moment al bij elkaar hebben, succes verder met de aktie.

katja zei

Je kunt het bedrag ook aan Katja geven, dan komt het ook goed terecht. Haha.

Gerrit zei

Dank voor het plaatsen Geert, elke reclame en elke euro is meegenomen!

Volgens mij verdien je genoeg als pin-up voor de AchterhoekZe Ladies Run Katja! Mooi artikel in Achterhoek Nieuws.