vrijdag 20 juli 2012

Aankondiging van de Zomeravondloop in Aalten

* CONDITIETEST VOOR VAKANTIEGANGERS EN THUISBLIJVERS*

Op dinsdag 24 juli a.s. organiseert AVA`70 wedstrijd nummer3 in de serie van zomeravondlopen. De wedstrijd mag zich jaarlijks verheugen in de belangstelling van vakantiegangers die de conditie willen testen en thuisblijvers, die hun wekelijkse trainingskilometers willen maken. De omgeving waarin zich de loop afspeelt is een uitdaging. De kinderen tot en met 9 jaar werken de 1000 meter af op de atletiekbaan van AVA`70, terwijl de jeugd tot en met 15 jaar richting het Walfort gaat. De deelnemers aan de wedstrijd over 6 en 10 kilometer leggen een parcours af over verharde wegen en zandpaden in het prachtige buitengebied tussen Aalten en Bredevoort.

Programma:
19.00 uur: 1 kilometer voor kinderen tot en met 9 jaar
19.15 uur: 2 kilometer voor kinderen van 10 tot en met 15 jaar
19.45 uur: 6 en 10 kilometer

Inschrijving voor de wedstrijd is mogelijk vanaf 18.00 uur in het clubgebouw van AVA`70. De inschrijfkosten bedragen voor de 1 en 2 kilometer 2 euro, terwijl de deelnemers aan de 6 en 10 kilometer 4 euro betalen. De start en finish vindt plaats op de atletiekbaan van AVA`70, Bredevoortsestraatweg 110-a in Aalten. Er zijn kleedkamers aanwezig en er is de mogelijkheid om na afloop te douchen.

Voor alle deelnemers ligt er bij de finish een mooie medaille klaar.
Nadere informatie: www.ava70.nl

Klik voor meer informatie op onderstaande links

programma

inschrijven

parcours 6 kilometer

parcours 10 kilometer

site organisatie

6 opmerkingen:

rob zei

Geert ik had al het vermoeden dat je deze foto ging plaatsen wat had ik het verschrikkelijk zwaar vorig jaar op de 10 km en ja die smerige knie daar is vorig jaar al genoeg over gezegd en geschreven....

Harro zei

Misschien kijk ik niet helemaal goed maar als het klopt wat ik zie, is het wel vreemd dat op de site van AVA het parcours niet gemeld wordt en op deze site wel. Hetzelfde geldt voor de kosten voor deelname.
Complimenten Geert!

Gerrit zei

Dan kijk je inderdaad niet goed Harro. Aan de rechterkant is een heel menu item besteed aan de Zomeravondloop, inclusief parcours 6 en 10km. De kosten kwamen inderdaad pas in beeld bij de voorinschrijving. Die hadden best wat prominenter gemeld mogen worden. Was je zelf tevreden met je 6km?

Harro zei

Gerrit (en de site-beheerders) boetekleed is voor mij (neus, niet verder kijken). Ik vond het ook al vreemd op de afbeelding van het parcours stond prominent AVA'70 genoemd.
Lopen ging makkelijk, tijd viel tegen. 12,12 pu had ik. Ik wilde eigenlijk richting de 13 en had dat ook verwacht. Trainen dus voor de Kramprun! Jij tevreden op de 10?

Gerrit zei

Het was ook best warm Harro!
Ik had ook iets harder gewild, maar moet met 38:28min gewoon tevreden zijn. Mijn hoogtepunt van het jaar ligt alweer een maand achter me. :)

Zonet weer een vergadering van de KrampRun gehad, beloofd weer een heel spektakel te worden!

Marco zei

Ik heb het je vergeven Harro :),ik kon ook niet harder, moest zelfs even een wandeling inzetten . haha maar de kop is er weer af. De parcours kaartjes had je al gevonden. En inderdaad kunnen de prijzen er ook bij staan. Dat doen we dan bij de Twee Bruggenloop.