zondag 25 november 2012

Rondje Montferland Run

De deelnemers met van links naar rechts Herman te Lindert, Inez Balke, Andre Balke, Roel Zweden, Niek Heijink, Paul Stortelder, Geert Wevers, Marco van Rijs, Linda Prinsen, Martin Hengevelt en Yvette Heusinkveld. Op de hurken Ingrid van Zolingen, Peter Kroesen  en Linda de Vries

Vanmorgen zijn we met veertien personen begonnen aan de 15 kilometer van een rondje Montferland. We hebben door het heuvelachtige landschap van het Montferlandse bos gelopen en onderweg de dorpen Stokkum, Beek en Zeddam aangedaan. Vier personen zijn net voor de Peeskes bult afgeslagen en kwamen hiermee aan 10,5 kilometer. 

Door het soms wat stormachtige weer was het een echte herfstklassieker! Ruim binnen de anderhalf uur werd de 15 kilometer afgelegd. Een aantal atleten staat volgende week aan de start van de Montferland Run en heeft er dus een goede generale opzitten.
Klik op de link voor enkele foto's

Zicht op Beek

10 opmerkingen:

Frank zei

Geert, je oogt opmerkelijk fris, na een avondje Giel Beelen..
Je moest nog wel de groeten hebben!!!

Ingrid zei

Wat heb je gekregen van Sinterklaas Geert?

Ingrid zei

Frank, hij had wel een verzopen snuutjen

Harro zei

Waren dat soms Montferlandgangers die vanmorgen naar mij toeterden??

Anoniem zei

Yes harro, hoe ging voetbal? Wat een prchtige tijd heb je gisteren gelopen.

Marco zei

Getutter klopt Harro, Maar echt een super tijd waar je best tevreden mee mag zijn.Klasse gedaan.

Marco zei

Leuk en gezellig loop.

Harro zei

Ben nog steeds erg trots op mijn onverwachte 1.13. Voetbal ging iets minder; verloren. Bewust op de fiets want de beentjes waren nog stram.

Anders was ik meegegaan met jullie hoor!

Auke Rensen zei

Hey, wat leuk. Volgens mij ben ik een aantal van jullie in de trein tegengekomen na de Zevenheuvelenloop. Zondag loop ik ook de Montferland Run. Wellicht tot dan?

Marco zei

Hoi Auke, Klopt helemaal dat waren wij in de Trein.:) Misschien tot Zondag, alvast veel succes! Ingrid wat sta je hier mooi op de foto..