vrijdag 30 oktober 2015

Sportverkiezing gemeente Aalten

Alle winnaars met wethouder Eric Luiten
Vrijdagavond vond in het Kulturhus Dinxperlo de bekendmaking van de sportman, het sporttalent en de sportploeg van seizoen 2014/2015 plaats.

De prijs voor sporttalent is geworden Nova Rave. Sportman van de gemeente Aalten is geworden wielrenner Mark Schreurs. Sportploeg werden de Nederlands kampioenen van team Libre van BVV '75, ook het Running Team van zorginstelling Estinea was hier voor genomineerd.

Een onderdeel van de avond was een presentatie van Ewald van Kouwen. Samen met zijn zoon Sem en met behulp van een langs de kant staande vader werd duidelijk gemaakt hoe belangrijk positief coachen is. Niet de nadruk leggen op wat fout gaat, maar juist dat wat goed gaat positief benaderen. Het belangrijkste moet zijn het spelplezier, en niet de vraag of er op zaterdagmorgen gewonnen is.

Een nieuwe categorie prijzen die werd uitgereikt, was de sportfoto. Die prijs werd gewonnen door Jan Willem Mateman. De publieksprijs werd, met slechts een paar punten verschil met Robert en Noah Brethouwer, gewonnen door het dansteam United Souls.
Nova Rave, sporttalent van het jaar

1 opmerking:

Heini zei

Toppertje die Nova Rave