dinsdag 7 juni 2016

Aankondiging van de 2e Enveloop in Dinxperlo

Dinxperlo 2e Enveloop - zaterdag 11 juni 2016
Op zaterdag 11 en zondag 12 juni vindt op het terrein van Try Out Sport in De Heurne de tweede editie plaats van de Enveloop met als doel geld in te zamelen voor een tweetal mooie projecten van Careaz Dr. Jenny Woonzorgcentrum in Dinxperlo. Voor de hardlopers zijn op zaterdag de 1 en 2 km jeugdlopen, de 5 kilometer en de 10 kilometer de uitdaging. Zondag 12 juni staat in het teken van wandelen in de mooie omgeving van Dinxperlo.

Na de succesvolle eerste editie wacht dus nu op zaterdag 11 juni tweede editie. Het programma is als volgt: 16:30 uur: 1 km Kidsrun, leeftijd tot en met 9 jaar; prijsuitreiking direct na afloop van deze afstand. 17:00 uur: 2 km Juniorrun, leeftijd 10 tot en met 13 jaar; prijsuitreiking direct na afloop van deze afstand. 17:30 uur: 5 km Mediumrun, individueel en teams van drie of vier personen die twee ronden van 2,5 km hardlopen. De tijden van de deelnemers aan de teamloop worden ook individueel in de uitslag vermeld. 18:15 uur: 10 km Masterrun, individueel (vier ronden van 2,5km). 19:30 uur: prijsuitreiking Mediumrun en Masterrun.

Voor de winnaars zijn door Navis Sport uit Aalten prijzen beschikbaar gesteld. Ook worden er bij Start/Finish drankposten ingericht. De tijdregistratie is dit jaar met behulp van een chip voor iedere deelnemer geheel geautomatiseerd. Hierdoor is de uitslag van alle onderdelen direct beschikbaar en krijgen de deelnemers de werkelijk gelopen netto-tijd.

Medewerking is al toegezegd door dweilorkest Niet Zoegen Maor Blaozen uit Westendorp. Lokale omroep Dinxper FM zal live uitzenden op de locatie van Try Out Sport, met veel muziek en interviews. Voor de kinderen is er een springkussen en Favorita zorgt voor de inwendige mens. Het commentaar tijdens de Enveloop is in handen van Jan van der Horst. De uitslagen en foto's zullen zo spoedig mogelijk na afloop op de website worden gepubliceerd. Inschrijven kan nog tot en met 9 juni via de website.

Na-inschrijving op locatie is tot een half uur voor de start per looponderdeel ook mogelijk. Nieuw onderdeel van de Enveloop is de wandeltocht op zondag 12 juni. Twee afstanden kunnen worden gelopen. Een route van 5 kilometer, rolsotelvriendelijk, en een grensoverschrijdende route van circa 15 kilometer. Er kan worden gestart van 10.00 tot 12.30 uur bij Try Out Sport aan de Bargerdijk in De Heurne. Voor de wandeltocht moet men zich inschrijven op de dag zelf.

De Enveloop is een initiatief van medewerkers van Enveloprint, maar staat verder los van het bedrijf. De opbrengst van de Enveloop gaat naar een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar het Careaz Dr. Jenny Woonzorgcentrum in Dinxperlo. De opbrengst wordt gebruikt voor de Dinxperse electrocar die iedereen in en om Dinxperlo mobiel maakt en voor een mooie, warme inrichting van de binnentuin van Careaz Dr. Jenny. Beiden dragen bij aan het welzijn van ouderen.

Wie op een andere manier een bijdrage wil leveren aan de opbrengst van de Enveloop, kan contact openemen met een van de bestuursleden of via info@enveloop.nl. Try Out Sport is gelegen aan de Bargerdijk 2, 7095 CK De Heurne.

Klik voor meer informatie op: www.enveloop.nl

Geen opmerkingen: