vrijdag 23 december 2011

Wie gaat er mee naar de Belgische Ardennen?

Route Klavertje Vier

Trefle a 4 Feuilles – Olne
Zondagmorgen 22 januari start er bij het clubhuis van Courir pour le Plaisir in Olne (net onder Luik) een soort van Klavertje-Vier marathon. Deze is opgebouwd uit vier verschillende ronden waarbij je elke keer weer uitkomt bij het clubgebouw en je zelf kunt beslissen of je nog door gaat of niet. Je hoeft dus niet van te voren aan te geven wat je wilt doen. De afstanden (ronden) zijn: 12 - 11 - 9,2 - 10 km.

De start is om 10.00 uur en wie niet wil overnachten zullen we dus om ca. 6.30 uur vanuit Aalten moeten vertrekken. Het idee is echter om al op zaterdagmiddag 15.00 uur te vertrekken en aan het eind van de middag in te schrijven en de overnachtingsbon (à € 15,-) op te halen in het clubgebouw waarmee we in het kasteel van Wegimont kunnen overnachten, inclusief ontbijt op zondagmorgen. Zaterdagavond eten we dan gezamenlijk in pizzeria La Plume in Soumagne, op loopafstand van het kasteel.

Graag even op korte termijn de wensen van een ieder doormailen zodat Henrie kan proberen een groepsboeking te maken. Ook eventuele supporters kunnen mee overnachten.

Voor meer informatie klik op de volgende links

informatie 

site organisatie

Uiterlijk 9 januari wil hij alle deelnemers en overnachters doorgeven, dus tot dan kunnen jullie je nog opgeven bij Henrie Drenthel.

Deelnemers: Henrie Drenthel, Wim Brinkman, Marieke Prinsen, Andre Bleumink (Lopers Vereniging Groenlo), Gerrit te Lindert, Jan Wevers, Benno Aversteeg en Peter Kroesen (Dinxperlo)

2 opmerkingen:

Geert zei

Lijkt me weer een mooie tocht Henrie en uitstappen wanneer je wilt is ook niet verkeerd.

Henrie zei

Hallo Geert,

inmiddels hebben zich Benno Aversteeg en Peter Kroesen zich ook al aangemeld.
Wie volgt?

Henrie