zaterdag 18 oktober 2014

Bax2Give loopt voor het goede doel van Serious Request

Voor het goede doel van 3FM Serious Request
In 2013 heeft de stichting BAX2Give uit Doetinchem voor het goede doel van 3FM Serious Request een Elfstedenrun georganiseerd. Samen met zo’n 55 deelnemers is, voor het goede doel, ruim € 30.000,- opgehaald en beleefden wij een onvergetelijk weekend in Friesland. Dit jaar zetten we, naar wij hopen, opnieuw een succesvolle sportieve actie op.

In het kader van 3FM Serious Request wordt dit jaar de “Coast2Coast”-run georganiseerd. Het Glazen Huis staat in december op de Grote Markt in Haarlem. Op 20 december 2014 lopen wij vanuit Hoek van Holland, langs de mooie Noordzeekust, naar Den Helder om vervolgens in zuidelijke richting terug te keren naar Haarlem en (traditiegetrouw) te eindigen bij het Glazen Huis. 

Hardlopend over het strand en door de duinen langs de mooie kustlijn van Noord- en Zuid-Holland streven wij er wederom naar om met een grote groep ondernemende Achterhoekers zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Meer informatie over het evenement vind je op de website www.bax2give.nl. Hieronder tref je tevens een flyer aan met meer informatie

De inschrijving voor het evenement is inmiddels geopend. Ben jij ondernemend, sportief én wil je je inzetten voor het goede doel, dan hopen wij je inschrijving snel te ontvangen!

Ben je enthousiast geworden om mee te lopen of om onze actie op een andere wijze (financieel of anderszins) te steunen of sponsoren, neem dan contact met ons op via info@bax2give.nl of 0314-375500

De deelnemers aan de Elfstedenrun in 2013

Geen opmerkingen: