zondag 26 oktober 2014

Van Lunzen wint 30e halve marathon van Doetinchem

Stefan Scanu en Lisa te Molder
Op zondag 26 oktober 2014 is door Argo Atletiek de 30ste halve marathon van Doetinchem georganiseerd. Dit sfeervolle evenement bracht de lopers langs mooie natuurgebieden in het buitengebied van Doetinchem en Zelhem en het liep onder andere door het bosrijke landgoed uit de 17e eeuw “de Slangenburg”. De start en finish was op de Atletiekbaan Argo aan de Bezelhorstweg 87 in Doetinchem. Langs de route waren drie waterposten. De temperatuur van circa 15 graden Celsius droeg bij aan een druk bezocht evenement, zowel qua deelnemers als publiek. Voor de jeugd waren wedstrijden per leeftijdscategorie over afstanden van 1,0 km, 2,5 km en 7,5 km.

Remon van Lunzen won zondag de halve marathon. De Leeuwardenaar klokte 1.12.14 op de finish bij atletiekvereniging Argo. Voor Zelhemmer Remi Rondeel van Argo was er een mooie derde plaats in Doetinchem achter Van Lunzen en Thijs Theunissen. De 24-jarige atleet die ook aan de survivalrun doet, klokte 1.16.35 en dat was een flinke verbetering van zijn persoonlijke record.
Lisa te Molder uit Zieuwent pakte een uitstekende tweede plaats achter Mireille Baart. "Ik wilde onder de anderhalf uur lopen en dat is gelukt", aldus de atlete van AVA'70 die in 1.29.21 finishte.

alle uitslagen

fotoalbum Rob Karstens
fotoalbum Timo Steintjes

site organisatie
Staand van links naar rechts Walter Vaags, Evelien Hillen, Dirk-Jan Robbe, Wim Brinkman, Peter Kroesen en Björn Demkes. Zittend Lisa te Molder, Gerben Duenk en Katja Demkes

1 opmerking:

Gerrit zei

Lisa gefeliciteerd!