woensdag 18 maart 2015

Martine Piek, Benno Aversteeg en Gerrit Dijkslag gaan de Mont Ventoux beklimmen

26 juni 2015 Tristan Hoffman Challenge
Beste mensen,

Drie jaar geleden zijn Henrie Drenthel, Benno Aversteeg en ik voor Kanjers voor Kanjers de uitdaging aangegaan om de Col du Galibier hardlopend te beklimmen. Mede door jouw bijdrage en die van vele anderen werd dit een groot succes. Dit jaar wagen Martine Piek, Benno en ik ons aan de Mont Ventoux. Kunnen we (weer) op je steun rekenen?

Over Kanjers voor Kanjers…

Kanjers voor Kanjers zet zich in voor lokale projecten ten behoeve van het geluk van kinderen, bij voorkeur door middel van sport en spel. Dit doen ze met volle overtuiging en overgave. Het plezier straalt af van het gezicht van de kinderen die door deze stichting geholpen worden. Waar het voor ons heel normaal is om de hardloopschoenen aan te trekken en de vrije natuur in te gaan is het voor anderen niet zo vanzelfsprekend om te sporten of spelen. Of dit nu door een beperking, (sociale) achterstand of een tekort aan financiële middelen is, Kanjers voor Kanjers zorgt ervoor dat deze kinderen kunnen doen wat iedereen het liefste doet, kind zijn!

Meer informatie over deze actie vind je op www.tristanhoffmanchallenge.nl of op www.kanjersvoorkanjers.nlKanjers voor Kanjers organiseert jaarlijks de Tristan Hoffman Challenge, om geld op te halen voor het goede doel. De uitdaging is om hardlopend, fietsend of wandelend een Alpenreus te beklimmen. Dit jaar (op 26 juni) staat de Mont Ventoux op het programma en wij gaan dus mee doen. Wij rennen die dag 21 kilometer naar de top van deze beroemde en vooral beruchte Kale Berg in Frankrijk, allemaal voor het goede doel:

Deze lichamelijke inspanning leveren is onze bijdrage aan het goede doel, wellicht wil jij weer een steentje bijdragen in de vorm van sponsoring? Ook al zijn we nog niet echt begonnen met inzamelen, toch staat de teller niet meer op € 0. Vanzelfsprekend bekostigt elke deelnemer zijn/haar reis- en verblijfkosten zelf, zodat al het door sponsors bijeengebrachte geld ook echt aan het realiseren van de gekozen projecten van Kanjers voor Kanjers kan worden besteed.

Wij zouden het als trouwe leden van AVA’70 heel erg op prijs stellen als jullie ook een steentje willen bijdragen. Onze doelstelling is om met minstens € 1000 per persoon boven aan de berg te komen staan. Elke euro is welkom! Je kunt je bijdrage doen via iDeal op www.tristanhoffmanchallenge.nl[1]. Wij zouden het leuk vinden als je op de website bij deelnemers kiest voor één of meer van ons, zodat ze weten dat jouw sponsorbijdrage via ons binnen gekomen is. Voor elke bijdrage hoger dan € 100 is het mogelijk dat jouw bedrijfslogo op de website van de Tristan Hoffman Challenge vermeld wordt. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op.

Nog makkelijker is het om het geld in de collecte bus voor de Tristan Hoffman Challenge te doen! Als jullie een bijdrage in euro’s leveren, leveren wij de lichamelijke inspanning. Zo steunen we met z’n allen het goede doel! Alvast heel hartelijk bedankt voor de genomen moeite deze brief te lezen en de eventuele bijdrage.

Met sportieve groet,

Gerrit Dijkslag                                   Martine Piek                                         Benno Aversteeg


[1] Wil je liever geen geld overmaken via de website? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat het bij Kanjers voor Kanjers terecht komt.

2 opmerkingen:

Geert zei

Is weer een schitterende uitdaging voor het goede doel Gerrit, Martine en Benno, succes met de voorbereidingen

Gerrit zei

Ha Geert, dank voor het plaatsen, lijkt me inderdaad schitterend om te doen! Tom heeft het goede voorbeeld gegeven door ons te steunen, wie volgt?