woensdag 25 januari 2012

Aankondiging van de Holterbergcross in Holten


In 2008 was AVA'70 nog met een aantal jeugdleden vertegenwoordigd


Zaterdag 28 januari 2012 wordt de vierde wedstrijd van het TIB Finishing Crosscircuit gelopen in Holten. De cross is op de Holterberg, een heuvelachtig gebied dat deel uit maakt van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Dit natuurgebied omvat veel heidevelden die worden afgewisseld door (naald)bossen.

Het parcours is geheel onverhard en loopt na de start vals plat omhoog langs de Canadese begraafplaats naar de Oranjekuil, die als kuitenbijter fungeert. Als je daar boven bent is het grotendeels weer dalen richting de finish.

Op dit parcours zal dezelfde middag ook het Nederlandse Brandweer Crosskampioenschap gehouden worden. De start van de 5 kilometer is om 14.00 uur en de start van de 10 kilometer om 14.45 uur.

We vertrekken om 12.00 uur vanaf de AVA' 70 baan.



5 opmerkingen:

Henrie zei

Zaterdag aanstaande gaan er al heel wat AVA-atleten richting Holten. In tegenstelling tot eerdere berichten is het misschien verstandig om al om 12.00 uur te vertrekken. Kunnen de 5 km-lopers zich ook rustig voorbereiden. De 10 km-lopers kunnen hun dan aanmoedigen en daarna andersom.
Zegt het voort.

Henrie

Anoniem zei

Dat is goed Henrie, komen jullie dan even hierlangs in Lievelde?
Ligt op de route toch? Dan zal ik jouw ook aanmoedigen, anders niet.

katja zei

sorry anoniem is Katja

Henrie zei

Das goed. Moet ik twee plaatsen vrijhouden; voor Bjorn en Anna-Niem?

Henrie

katja zei

He henrie,

We rijden zelf wel. Kinderen gaan ook mee. Bedankt voor het spontane aanbod. Tot morgen.