vrijdag 18 november 2016

AVA'70 wint hoofdprijs bij Nuon Clubcompetitie

Nuon feliciteert Atletiekvereniging AVA'70
De tip van het actieve lid Gerdie Duenk om deel te nemen aan de NUON Clubcompetitie bleek nauwelijks 3 weken later goed voor de hoofdprijs van 10.000 euro. Waar een kleine club GROOTS in kan zijn……

Op het allerlaatste moment besloot de vereniging zich aan te melden voor deelname aan de Nuon Clubcompetitie met het project: AVA`70, Nuon en Atletiek geven energie. Inzet was de realisatie van zonnepanelen op het dak van het clubhuis. De jury was overtuigd van het project en selecteerde AVA`70 bij de laatste 50 finalisten, waarvan er 9 een hoofdprijs zouden winnen van 10.000 euro. Om te kunnen winnen, moest er met de mobiele telefoon, laptop, iPad en computer gestemd worden op het project van de club en weer was het Gerdie Duenk, die zich een geweldige campagneleider toonde. Op het werk, de club in het dorp…overal liep ze te leuren met stembriefjes. Langzaam maar zeker ontstond er bij AVA`70 een heus stemvirus en raakten de leden er mee besmet.

Op donderdag 10 november werd er een tussenstand bekend gemaakt en bleek dat AVA`70 in de top 9 stond en dus op koers lag. Besloten werd om een enorme eindsprint in te zetten en daar zijn atleten in de regel wel goed in. Het virus breidde zich uit en het gevolg was een ware epidemie. Buren, familie, collega`s en kennissen van AVA`70-leden werden massaal benadert om toch vooral te stemmen. Er werd gesmeekt en gepreekt, geappt, gedeeld en geliked… alles om toch vooral maar zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Collega-atletiekverenigingen in het land en sportclubs in Aalten en omgeving  steunden het project van AVA`70 massaal. Werkelijk alles werd uit de kast gehaald om de hoofdprijs binnen te slepen. Alle inspanningen werden beloond, want op 17 november kreeg AVA`70 het geweldige bericht dat de hoofdprijs was gewonnen!

Maar dat is nog niet alles……NUON heeft laten weten dat ze de campagne van AVA`70 om stemmen te winnen, nauwlettend heeft gevolgd. Dit heeft indruk gemaakt en daarom heeft men voor de club nog een verrassing in petto. De overhandiging van de hoofdprijs zal plaatsvinden op zondag 27 november a.s. tijdens het Tv-programma “Piets Weerbericht” van SBS 6. De opnames voor dit programma zullen plaatsvinden bij AVA`70 en beginnen vanaf 17.30 uur. We roepen uiteraard alle leden op om hierbij aanwezig te zijn! Het is een mooie promotie voor de vereniging en we kunnen laten zien wat voor een prachtige club AVA`70 is. DRESSCODE: GEEL

Een stroom van geweldige berichten en felicitaties stroomde gelijk na de bekendmaking binnen. De betrokkenheid van de leden in combinatie met de gunfactor vormen het sleutel van het succes, die AVA`70 uiteindelijk aan de winst hebben geholpen. De vereniging is iedereen die op welke wijze dan ook, zijn steentje heeft bijgedragen, geweldig bedanken voor de support, steun en stemmen!!!!

1 opmerking:

Familie Sonntag zei

Geweldig toch gefeliciteerd