zondag 27 november 2016

Piet's weerbericht opgenomen bij AVA'70

Piet Paulusma
AALTEN - Dankzij de hoofdprijs in de Nuon Clubactie was weerman Piet Paulusma van SBS6 zondag aan het einde van de middag in Aalten om het weerbericht op te nemen. Tegelijkertijd werd de prijs, een cheque van 10.000 euro , overhandigd. Gerdie Duenk, die de tip gaf die leidde tot deelname aan de actie, mocht samen met Frank Roos de cheque in ontvangst nemen.

Het idee van AVA '70 om zonnepanelen te realiseren, was al beloond met een nominatie. Daarna ging het om publieksstemmen. In een tussenstand op 10 november bleek al dat het er voor AVA'70 gunstig uitzag. De club stond toen al in de top 9 en lag dus goed op koers. Maar toen zette AVA '70 - zoals de atletiekvereniging dat gewend is - een eindsprint in. Buren, familie, collega's en kennissen van AVA'70 leden werden massaal benaderd om toch vooral te stemmen. Alles haalde men uit de kast om de hoofdprijs binnen te slepen. Alle inspanningen werden beloond. Op 17 november kreeg de atletiekvereniging het bericht dat de hoofdprijs was gewonnen.

Piet Paulusma was aanwezig bij de uitreiking en nam het weerbericht op in Aalten. Veel AVA'70 leden in hun gele sportieve outfit woonden het gebeuren bij. Het werd een schitterende happening met muzikale ondersteuning van een Brassband uit Rotterdam. Natuurlijk werd 'Piets Weerbericht' vanuit Aalten afgesloten met het bekende: 'Oant Moarn' (tot morgen). Na het weerbericht volgde een gezellige nazit in het clubgebouw van de Aaltense atletiekvereniging.(bron)  

Klik op de link voor de uitzending op SBS6 (direct na de reclame)

1 opmerking:

Jelle zei

Leuke foto's