dinsdag 21 april 2020

‘Wings for Life Individual App Run’

‘Wings for Life Individual App Run’ - zondag 3 mei 2020 om 13.00 uur
Ren voor diegene die dat niet kunnen!

Het zijn moeilijke en onzekere tijden. In de tijden is het behouden van een goede gezondheid erg belangrijk. Voor een goede gezondheid moet je, naast voldoende rust en gezonde voeding, natuurlijk ook sporten en bewegen. Dit is voor veel mensen op dit moment een stuk lastiger. Alle sportscholen en sportvereniging zijn vanwege de maatregelen gesloten en alle sportevenementen en -wedstrijden zijn afgelast. Maar….. Wings for Life biedt hiervoor dé oplossing. 

Wings for Life is een organisatie die ieder jaar een wereldwijd hardloopevenement organiseert om geld op te zamelen voor onderzoek naar een genezing van dwarslaesie. Ieder jaar beginnen alle deelnemers wereldwijd op dezelfde dag en op hetzelfde tijdstip met hardlopen, waarbij het doel is om dit zo lang mogelijk vol te houden. De Wings for Life World Run werkt namelijk met een mobiele finishline: de zogenoemde ‘catcher car’. Blijf jij de ‘catcher car’ voor? Dan zit je nog in de race. Dit maakt de Wings For Life Run uitdagend, uniek en interessant voor hardlopers van alle niveaus. Zowel beginnende hardlopers, die niet meteen een bepaalde afstand hoeven vol te houden, als voor ervaren hardlopers, die met deze unieke wedstrijd hun grenzen kunnen verleggen, leveren een grote bijdrage door hun deelname. Een ander punt wat de Wings for Life World Run uniek maakt is dat de volledige opbrengst naar onderzoek voor een genezing van dwarslaesie gaat.  

Als oplossing voor de komst van het coronavirus heeft Wings for Life dit jaar haar evenement aangepast. In plaats van de Runs op locatie kun je dit jaar individueel meedoen aan de Wings for Life World Run vanuit uw huis met de Wings For Life app. Installeer de app, registreer en betaal het inschrijfgeld. Kies een route (waar je verantwoord kunt hardlopen en de verplichte afstand met andere mensen voldoende kunt waarborgen), en loop samen met vele anderen op zondag 3 mei 2020 om 13.00 uur mee met de Wings For Life World Run voor diegene die dat niet kunnen! Voor meer informatie over de Wings for Life Individual App Run kijk op: www.wingsforlifeworldrun.com

Daarnaast kan je ons volgen via Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes en leuke updates van het evenement en deelnemers.
Instagram: @wingsforlifenl

Deel dit bericht met vrienden, familie, kennissen, collega’s, teamgenoten, etc. Want ook al zijn we niet bij elkaar, toch rennen we SAMEN we voor diegene die dat niet kunnen! 

Geen opmerkingen: