maandag 26 augustus 2013

Beginnerscursus AVA'70

De beginnersgroep van AVA'70


Vanavond is atletiekvereniging  AVA`70 gestart met een nieuwe cursus “hardlopen voor beginners.” Tientallen lopers en loopsters hebben in het verleden deelgenomen aan de cursus en velen hebben de smaak inmiddels flink te pakken. Onder deskundige leiding wordt er gedurende 10 weken gewerkt aan de grondbeginselen van het hardlopen. 

Daarnaast wordt er ook aandacht besteedt aan de warming-up, de lichaamshouding, het schoeisel en wordt er kledingadvies gegeven. Ook is er de mogelijkheid tot een gratis voetanalyse. Ook voor deze cursus is er weer een grote belangstelling, ruim 80 atleten stonden vanavond aan de start, terwijl er 91 inschrijvingen zijn!


4 opmerkingen:

Gerrit zei

Zaterdagmiddag al met een aantal van deze aanstormende talenten gepraat, lijkt me een leuke groep, en wat een enorm aantal weer, succes en vooral veel plezier!

Unknown zei

Zo wat een groep weer zeg. Nog even en AVA70 kan er nog een clubgebouw bij zetten. Allemaal veel plezier en succes met het bereiken van jullie doel.

Heidie zei

Aahhhh......hoeveel beschuit met muisjes moeten er zometeen wel niet komen??.....Zal Bolletje vast inlichten....wordt overuren maken voor hun!

Jee zeg....mooi WEDEROM zo'n grote opkomst!
Succes allemaal....ook zeker voor de trainers!

Dave zei

Alle clinic-lopers veel succes gewenst.
Ik heb gisteren kennis gemaakt met een aantal nieuwe lopers. Alleen het aanmelden is voor sommigen al een hele prestatie. Chapeau allemaal!
Leuke groep bij elkaar. Kom op. Zet 'm op! Doorbijten dan halen we allemaal de Boekeldercross in november! Zet 'm op cliniclopers.
Dave