vrijdag 23 augustus 2013

Uitnodiging voor de Bekendelse Night Lauf 2013

Vrijdag 23 augustus 21.00 uur
Vrijdagavond 23 augustus aanstaande om 21.00 uur als het al een beetje begint te schemeren vindt de primeur plaats van de allereerste Bekkendelse Night Lauf. Mis het niet!  De loop bestaat uit één ronde van zo’n 15 kilometer en gelopen zal er worden met een snelheid van 9 à 10 km/h.

Start en Finish is aan de Eekelderweg te Winterswijk. Achter de parkeerplaats van Obelink vlak bij de voormalige vuilnisbelt (zie foto en heeft als coördinaten voor de Tom Tom: 51.957176, 6.684547). Vertrek vanaf de AVA’70 baan in Aalten is om 20.30 uur.

Een hoofdlamp is verplicht! En ook droge kleren na afloop is wel aan te raden want er kan niet gedoucht worden. Afhankelijk van de deelname en de weersgesteldheid bestaat er ook nog de mogelijkheid dat de schoenen en sokken goed nat worden. 

Kosten om aan dit unieke evenement deel te nemen zijn er niet maar het zou leuk zijn om er na afloop een Amerikaanse fuif van te maken met wat zelf meegebrachte versnaperingen. Helaas is dit keer de jacuzzi afwezig in verband met groot onderhoud.

Iedereen die zin heeft om mee te lopen is welkom, graag wel even opgeven door een reactie te plaatsen onderaan dit bericht of een mailtje te sturen.

sportieve groet, Henrie Drenthel

Deelnemers: 1.Henrie Drenthel, 2.Geert Wevers, 3.Marco van Rijs (Bredevoort), 4.Andre Bruil, 5.Ingrid van Zolingen, 6.Andre Bleumink (Groenlo), 7.Walter Vaags, 8.Heini Rave, 9.Marieke Prinsen, 10.Davy Sleijster, 11.Henk Mengers, 12.Christian Reinders
De start is bij punt A

16 opmerkingen:

Andre Br. zei

Spannend! Ik ben er bij.

Gr. Andre Br.

André Bleumink zei

Ik ben er ook bij, wordt leuk. Neem in ieder geval droge kleren mee, er is altijd kans om in 'de bekke' te vallen ;-)

Anoniem zei

Tip voor voor de fotograaf ter plekke: laat de dop op de lens zitten! Resultaat,geen bewogen foto's.

:~)

Mazzzle,

Kiekie

Geert zei

Er hebben zich nu zes personen opgegeven maar er kunnen er nog meer mee. Met een beetje geluk wordt er met een temperatuur van rond de 20 graden en (bijna) bij volle maan gelopen. Dat kan een prachtig gezicht zijn in de bossen rond Winterswijk. Wie geeft zich nog op?

Walter Vaags zei

Ik moest ff op zoek naar een hardloophoofdlamp en die heb ik nu gevonden (bedankt Evelien!). Ik ga dus ook graag mee! Grtn, Walter

Heini zei

Ik ga morgen ook mee

Marieke zei

kan nog geen lampje vinden maar wil wel....

Walter zei

Marieke, Evelien heeft 3 lampjes en die liggen nu bij mij. Ik vermoed dat jij er ook wel 1 mag lenen....

Unknown zei

Ik wil ook wel mee lopen morgen avond. Ik kom morgen om 20:30 bij ava. Ik ga alleen na afloop naar huis. Tot morgen oh even lampie opladen!!

Henrie zei

Vanavond de ronde verkend, ligt er mooi bij. nu nog een beetje regen en het komt goed.

Anoniem zei

ik ben ook om 20.30 uur bij AVA, kan ik met iemand meerijden?

Henk Mengers

Geert zei

Henk je kunt wel met mij mee rijden.

Anoniem zei

Geert, das mooi
Henk

Anoniem zei

Ik ben vanavond van de partij en kom samen met André Bleumink mee.

Tot vanavond en gr. Christian Reinders

Ingrid zei

Was weer geweldig, genoten van àlles, en de leuks nazit

Unknown zei

Was een geweldige mooie route. En heel erg leuk om de sfeer te voelen van een trailloop, wie weet.. Ben erg benieuwd waar we nu werkelijk allemaal geweest zijn.
Allemaal bedankt voor de gezellige avond. Henrie bedankt voor het uitzetten van deze mooie route!!