zaterdag 24 december 2016

Aankondiging van de 36e Oudejaars Crossloop in Vorden

De flyer van de Oudejaars Crossloop
Op Vrijdag 30 december 2016 organiseert de stichting Oudejaars Crossloop Vorden voor de 36e keer de Oudejaars Crossloop in Vorden. Zo tussen kerst en oud en nieuw is dit een mooie gelegenheid om je loopschoenen aan te trekken om te genieten van de prachtige bossen tussen Vorden en Lochem. De Oudejaars Crossloop biedt voor iedere loper een uitdaging. De routes zijn zeer afwisselend en gaan over smalle bospaden door het mooie natuurgebied 'het Grote Veld'. Het is dan ook niet voor niks dat velen zeggen dat het de mooiste cross is van de Achterhoek! Het parcours is gelegen in de nabijheid van voetbalvereniging Vorden en is grotendeels onverhard (>95%). 

De Stichting Oudejaars Crossloop Vorden heeft besloten dat de opbrengst van de cross van 2016 voor het Vordense Zwembad in de Dennen is. De Stichting Oudejaars Crossloop nodigt daarom alle lopers uit om deel te nemen aan deze mooie en gezellige crossloop! Na afloop van de cross kan er door de deelnemers worden nagepraat onder het genot van een gratis kopje koffie of thee (ranja voor de kinderen) en een heerlijke oliebol. 

Er kan worden gestart op de volgende afstanden namelijk: 
  • 12.45 uur à 1,0 km kidscross (deelname 4-12 jaar)
  • 13.30 uur à 15 km 
  • 13.40 uur à 10 km
  • 13.50 uur à  5 km
Voorinschrijven kan tot en met 27 december 2016.  Je hoeft dan alleen je startnummer op de dag zelf op te halen. Dit kan vanaf 11.30 uur in de kantine van VV Vorden. Voorinschrijven bespaart de organisatie veel werk, er zitten geen fouten in de inschrijving en je hoeft minder lang te wachten. Daarnaast is het ook nog goedkoper.

Kosten (dit is inclusief gratis kopje koffie/thee of ranja en een heerlijke oliebol):
1 km Kidscross - 3 Euro bij voorinschrijven en 5 Euro -  bij inschrijven op de dag zelf
5/10/15 km - 7 Euro bij voorinschrijve en 10 Euro bij inschrijven op de dag zelf

Klik voor meer informatie op de volgende links:  



Geen opmerkingen: