vrijdag 3 november 2017

Acties voor de GUV Marathon - Nieuwsflits 6

Sinds de bekendmaking van de GUV Marathon is de deelnemerslijst duidelijk groeiende en is inmiddels gestegen tot boven de 120. Daarnaast zijn er ook allerlei acties op touw gezet, om geld in te zamelen voor het goede doel.

Anita Roos besloot de keuken in te duiken voor het maken van een aantal appeltaarten. “Prinsheerlijk” aan de Hogestraat werd benadert en zij besloten om maar liefst 10 zakken appelplaatmix beschikbaar te stellen. Een avondje bakken leverde maar liefst 135 stukken taart op en deze werden tijdens de clubkampioenschappen van AVA`70 in het clubhuis verkocht. Voor het einde van de dag, waren de bakplaten leeg en zat er maar liefst 140,70 euro in het geldbakje!

De appeltaart van Anita

Gerdie Duenk benaderde met succes de Jumbo, om mee te werken aan een statieflessen-actie. Wie tot en met 23 december a.s. de lege flessen en kratten bij de Jumbo aanbiedt, kan er voor kiezen om het statiegeld te doneren aan de actie: GUV Marathon voor het kind!

Statieflessenactie van de Jumbo

Tijdens de Boekeldercrosswedstrijden in de maand november, staan er bussen met het logo van de actie bij het inschrijfbureau, waarin een donatie gedaan kan worden voor het goede doel.


Donatiebussen GUV Marathon
Over spontane acties gesproken……..

Eggink Maalderink Garantiemakelaars heeft aangegeven, dat ze de GUV Marathon een prachtig initiatief vinden en graag hun steentje bij willen dragen. Men heeft hiervoor de volgende actie op touw gezet: Bij elke nieuwe verkoop- of aankoopopdracht in de gemeente Aalten, gedurende de periode van 1 november 2017 tot 23 december 2017 krijgen de opdrachtgevers € 50,- korting op de courtage. Daarnaast doneert Eggink Maalderink € 50,- per opdracht aan de actie GUV Marathon voor het kind. Ook doneert Eggink Maalderink voor elke getekende koopovereenkomst in de gemeente Aalten, in de bovengenoemde periode € 50,- aan de actie.

René Wenting van Eggink Maalderink legt dit uit aan de hand van een voorbeeld: “bij 5 nieuwe opdrachten en 3 transacties gaat er in totaal € 250,- korting naar de klant en wordt er maar liefst € 400,- overgemaakt aan de GUV Marathon”. Een prachtig gebaar natuurlijk van Maalderink Eggink Garantiemakelaars, die met deze actie hun grote maatschappelijke betrokkenheid tonen. Door zelf met een team deel te nemen aan de marathon blijven ze nog fit ook! De organisatie van de GUV Marathon hoopt uiteraard dat er in de komende periode heel veel opdrachten en koopovereenkomsten zullen worden getekend!

Het team van Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Kortom: Er zijn een aantal prachtige acties op touw gezet, met allemaal hetzelfde doel, namelijk geld in het laadje brengen voor de GUV Marathon voor het kind! De organisatie hoopt uiteraard stiekem, dat deze initiatieven ook anderen stimuleren om acties op touw te gaan zetten……

Geen opmerkingen: