dinsdag 28 november 2017

Theo Stronks schittert in de Beatrixplantsoen-Velodrome

'De Glazen Boterham', met rechts op de knieën Theo Stronks
De veelzijdigheid van hoofdtrainer Theo Stronks is bij AVA`70 natuurlijk allang bekend. De altijd goedlachse loopcoach blijkt ook nog eens een meer  dan verdienstelijk zanger te zijn, bij de zesmansformatie “de Glazen Boterham.” Op feestjes toont Theo regelmatig aan een groot entertainer te zijn, die kan dansen als de beste en bovendien een charmeur blijkt te zijn, die af en toe van geen ophouden weet. Het talent van Theo houdt echter daarmee niet op, sinds hij een nieuwe passie heeft ontdekt: rondjes fietsen.

Vanaf 1 november is hij helemaal bezeten van deze hobby en hij voert de training inmiddels dagelijks op. Het traject is niet te ver van huis en is ongeveer 632,8 meter lang. Theo neemt zijn opdracht bijzonder serieus en heeft al de nodige informatie gewonnen. De missie eindigt op donderdag 30 november a.s. Dan peddelt Theo namelijk maar liefst 30 rondjes in de geheel verlichte fietsarena van het Beatrixplantsoen-Velodrome. “Theetjen” start met zijn opdracht om 18.30 uur en het zal ongetwijfeld druk worden rondom het parcours.

Overigens is de onwaarschijnlijk zware fietsbattle van Theo een onderdeel van de snorrenactie van de Glazen Boterham. De zes kornuiten, die over een uniek stemgeluid beschikken zamelen met de diverse activiteiten en uitdagingen in november geld in, voor onderzoek naar prostaatkanker. De geldthermometer staat inmiddels al ver boven de 2000 euro en het sluitstuk van de actie vindt dus donderdag a.s. plaats. Er wordt een heuse feesttent op het Beatrixplantsoen geplaatst, is er muziek en “moos en wos.” 

Vanaf 18.00 uur gaat de tent open en publiek is uiteraard van harte welkom om de grote finale bij te wonen. Uiteraard hoopt de organisatie, dat ook veel AVA`70-leden de prestatie van hoofdtrainer Theo Stronks live bij zullen wonen. De entree is gratis, maar met een handje vol klein geld steun je de actie en dat wordt uiteraard zeer gewaardeerd. Lukt het onze Theo, om de topprestatie, voor de ogen van het publiek te volbrengen? Zorg dat je op tijd bent, om hem over de meet te helpen! 

2 opmerkingen:

theo stronks zei

Prachtig stuk Geert,hopelijk wordt het donderdagavond een groot succes.

Geert zei

Bedankt Theo voor het compliment, maar Frank Roos heeft het stukje geschreven.