woensdag 22 november 2017

AVA`70 organiseert Boekeldercross wandeltocht

Bij boerderij de Neeth is een verzorgingspost ingericht
Op zaterdag 25 november a.s. organiseert AVA`70 de Boekeldercrosswandeltocht. De atletiekvereniging heeft een grote groep sportieve wandelaars en voor hen, maar zeker ook alle overige wandelliefhebbers zijn van harte welkom om deel te nemen. Tussen 12.00 uur en 12.30 uur kunnen wandelaars starten vanaf locatie `t Romienendal aan de Aladnaweg. 

Er kan gekozen worden uit een tweetal afstanden, namelijk 10,8 kilometer en een langere route van 15,6 kilometer. De tocht voert de deelnemers van Dale via prachtige zandpaden en mooie landweggetjes naar Barlo, waar bij boerderij de Neeth een verzorgingspost is ingericht. Het vervolg van de route gaat met een mooie omtrekkende beweging weer langzaam richting het eindpunt, `t Romienendal.

De wandeltocht vindt gelijktijdig plaats met de finaledag van de Boekeldercrosscompetitie. Het zal dus bij start en aankomst gezellig druk zijn en is er alle gelegenheid om lekker na te genieten en getuige te zijn van prachtige hardloopprestaties.

Wandelaars betalen 2,50 euro inschrijfgeld en ontvangen bij terugkomst een mooie medaille. We hopen dat veel wandelaars uit Aalten en omgeving deelnemen aan de 2e Boekeldercrosswandeltocht! 

Geen opmerkingen: