maandag 8 januari 2018

Aangeboden startnummer Halve Marathon van Egmond

Het is een fantastisch gezicht om al die lopers te zien genieten van de schitterende kilometers over het strand
Recordaantal deelnemers aan de start!

Begin van het jaar sloot de inschrijving voor de 46e editie van de Saucony Egmond Halve Marathon. Maar liefst 18.100 hardlopers gaan op zondag 14 januari het gevecht met de elementen aan. Organisator Le Champion is trots op dit recordaantal inschrijvingen. Het zal een fantastisch gezicht worden om al die lopers te zien genieten van de schitterende kilometers over het strand en door de duinen van Egmond aan Zee.

Opnieuw is er grote interesse uit het buitenland. Honderden lopers uit meer dan 35 verschillende landen komen een weekend naar de Noord-Hollandse badplaats voor de eerste grote wedstrijd van het nieuwe jaar. Uiteraard zijn daarbij veel deelnemers uit Duitsland, België, Luxemburg en Groot-Brittannië. Maar ook Spanje, Noorwegen, Canada en Australië zijn vertegenwoordigd. Vanuit de hele wereld reist men af naar de Noord-Hollandse badplaats voor het unieke parcours van deze halve en kwart marathon.

Heb je geen startbewijs kunnen bemachtigen? Suzanne, een collega van Gerrit Dijkslag, heeft er nog één en hoeft er niets voor te hebben. Laat het even weten als je er belangstelling voor hebt!

Klik op de link voor meer informatie

1 opmerking:

Anoniem zei

Niek Kleinhesselink en Wim Brinkman reizen per trein naar Egmond, je hoeft dus niet alleen te reizen.