maandag 1 januari 2018

Nieuwjaarsloop Bredevoort

van links naar rechts Patrick Ikink, Andre Bruil, Sabine Ikink, Rob Berkelder, Geert Wevers, Henk Mengers, Evelien Hillen en liggend Andre Balke
Allereerst wil ik iedereen het beste toewensen voor het jaar 2018. Ik hoop dat het weer een mooi, gezond en goedlopend jaar wordt.

Onze eerste 10 kilometer voor het nieuwe jaar zitten er al weer op. Vanmorgen om 10.00 uur hebben we de hardloopschoenen aangetrokken voor een mooi rondje door Bredevoort. Gerben Duenk gaf met zijn midwinterhoorn het startschot voor de 8 enthousiaste hardlopers en in het boekenstadje nam Andre Balke zijn jaarlijkse duik in de frisse Slingeplas, waar vanmiddag om 16.00 uur de traditionele Nieuwjaarsduik plaats vindt.

3 opmerkingen:

Gerrit zei

Geert, ik wens jou en alle lezers van dit fantastische blog een sportief en gezond 2018!
Ik heb vandaag de nieuwjaarsduik in Scheveningen genomen.

Geert zei

Dat is denk ik ook een hele ervaring Gerrit, alleen voor echte bikkels! Heb je in Scheveningen de hardloopschoenen ook nog aangehad?

Gerrit zei

Was een prachtige ervaring, na aan het begin van deze eeuw vijf keer met de duik in Bredevoort mee te hebben gedaan, stond deze allang op mijn uitdagingslijstje. Dan waren er toch 10.000 bikkels aanwezig gisteren!
Nee, de hardloopschoenen kregen een dagje rust, de laatste 9 dagen van het jaar bij elkaar 124km gelopen, zie vanavond wel weer.