zondag 29 juli 2018

Frank Futselaar en Gert-Jan Wassink aan de start bij Kramp Run

De start van de heren bij de TopRun in 2017
Frank Futselaar, de winnaar van afgelopen jaar, verdedigt zijn titel op zaterdag 8 september bij de zevende Kramp Run in Varsseveld. Gert-Jan Wassink, publiekslieveling en medeoprichter van Stichting Kramp Run Varsseveld, doet ook weer mee aan deze populaire TopRun over vijf kilometer die dwars door het centrum van Varsseveld loopt. Bij de dames staan Jasmijn Lau, snelste junior van de NK en Roos Blokhuis, de nummer twee van vorig jaar, aan de start. De TopRun is zeer aantrekkelijk voor zowel de atleten als het publiek vanwege de vijf ronden van één kilometer die de atleten door het dorp afleggen. De inschrijvingen blijven binnenstromen. Aanmeldingen komen zelfs vanuit België en Duitsland.

Kanjers voor Kanjers
Het totale inschrijfgeld van de BusinessRun schenkt de organisatie van de Kramp Run al jaren aan doelen van Kanjers voor Kanjers.
Deze Achterhoekse stichting zet zich in voor kinderen voor wie sporten en spelen niet vanzelfsprekend is. Door de massale aanmeldingen van 108(!) businessteams kunnen dit jaar de volgende projecten worden gerealiseerd. 80 kinderen mogen een speciaal Kanjer Festijn tijdens het Achterhoeks Hippisch festijn bijwonen, 60 kanjers gaan met speciale begeleiding naar een klimbos, een jongen krijgt trapondersteuning op zijn fiets én een aantal kinderen met hun begeleiding worden getrakteerd op een ballonvaart. Als het weer meezit, dan zal op zaterdag 8 september tijdens de Kramp Run de luchtballon opstijgen.

Startbewijzen voor KidsRun en TopRun
De Kramp Run staat in de Achterhoek bekend als een meer dan populaire run. Dit blijkt uit
de massale inschrijvingen van bedrijven, kinderen en de topatleten. Men moet er snel bij zijn want de run is meestal snel vol. De startnummers voor de Business- en Recreantenrun zijn al vergeven. Wel kan men zich nog inschrijven voor de KidsRun en de TopRun. Voor meer informatie: www.kramprunvarsseveld.nl

Geen opmerkingen: