vrijdag 7 december 2018

Welk type hardloper ben jij?

Op welk type hardloper lijk jij?
Hardlopers heb je in allerlei soorten. Lopers die meer dan honderd kilometers per week hardlopen, Instagramlopers en gezelligheidsslopers. Wij hebben tien typische hardlopers omschreven. Op welk type lijk jij?

1. De kilometervreter. De kilometervreter is het type dat nooit één training overslaat. Elke dag loopt de kilometervreter zijn geplande kilometers.

2. De hardloper omdat het moet. Eigenlijk houdt dit type persoon helemaal niet van hardlopen, maar loopt hij of zij omdat het moet. Het schijnt goed voor de conditie te zijn….

3. De praatjesmaker op feestjes die zegt dat hij wel ‘even’ de marathon gaat lopen. Iedereen kent de praatjesmaker wel. De stoere jongen die op elk feestje roept: ”Ik ga volgend jaar de marathon lopen”, zonder enige voorbereiding.

4. De hardloper voor Instagram. Het sociale medium is razend populair onder hardlopers. De ‘Instagram harlopers’ lopen voor Instagram. Elke kilometer, elke loop en elke wedstrijd wordt vol enthousiasme gedeeld met vrienden op Instagram. Alles voor de likes toch?

5. De gezelligheidssloper. De loper die eigenlijk niet loopt omdat het leuk is, maar om vrienden, vriendinnen, collega’s, familie of de buurvrouw gezelligheid te bieden. Wat een kanjers zijn het eigenlijk!

6. De Mud Masters freak. De spierbundels onder de hardlopers. Deze kanjers trainen niet alleen hun benen, maar vergeten het bovenlichaam niet. Ze moeten namelijk over akelig veel obstakels tijdens Mud Masters…

7. De hardloper die loopt om de trein te halen. De hardloper die is begonnen met hardlopen om de trein te halen. In 2018 had hij het voorgenomen om nooit meer de trein te missen. Het sprintje komt begin december uitstekend van pas!

8. De hardloopjunk. De hardlopers die niks anders in hun leven lijken te hebben dan hardlopen. Het lijkt wel of ze alleen maar over hardlopen kunnen praten en vinden dat de belangrijkste bijzaak van het leven.

9. De hardloper die met zijn hardloopschoenen slaapt. De hardloper die denkt dat hij met minimale training een marathon gaat lopen. Right, net zoals vroeger je studieboek onder het kussen. Dat werkte ook toch?

10. De loper die nooit groet. Misschien wel de vervelendste loper van iedereen; de hardloper die niet groet. Zeg je mede hardlopers gewoon gezellig gedag. Is wel zo gezellig! (bron)

Geen opmerkingen: