donderdag 16 mei 2019

19e Gerard Tebroke Memorialloop - Nieuwsflits 6

Team Tebroke
5 kilometer Sorba Run en GUV Businessrun, een prachtige uitdaging voor elke hardloper 

Het sluitstuk van het programma van de 19e editie van de GTM-loop vormt de 5 km SORBA Run. Ook de GUV Businessrun valt hieronder, dus het is een groot peloton, dat hierbij in actie komt. Het startschot wordt gegeven om 19.15 uur op de Markt. Er wordt eerst een kleine ronde gelopen van 1 kilometer, gevolgd door 2 rondes  van 2 kilometer.De lopers en loopsters kunnen een pittig en afwisselend parcours verwachten, met korte klimmetjes, asfalt en klinkerwegen. Onderweg is het echter ook zeker genieten geblazen. De doorkomsten over de Markt zorgen dikwijls voor een extra stoot adrenaline. Dat doet zeker ook de passage door café Leuven. Dit gedeelte is deze editie wederom opgenomen in het parcours en er zal maar liefst 3 keer door de horecagelegenheid worden gerent. Binnenkomst via de achterzijde,vervolgens door de zaal, het café en dan via de voorzijde weer de weg op richting de prachtig ingerichte hardlooparena op de Markt.



De GUV Businessrun maakt deel uit van de 5 km SORBA Run. Een team dat deelneemt aan de Bedrijvenloop bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 lopers, die allemaal individueel 5 kilometer afleggen. De totaal tijd van de beste 3 atleten bepaalt de uitslag van het team, dat kan bestaan uit heren, dames of een mix van beide. De organisatie heeft besloten om een gedeelte van het inschrijfgeld beschikbaar te stellen aan een goed doel en dit jaar is de keuze gevallen op het GUV Goede Doelen Fonds  

De volgende bedrijven (29!) hebben zich al aangemeld voor de GUV Businessrun:
Eggink Maalderink Garantiemakelaars Aalten (2 teams), Juwelier Meerdink Aalten, Klaassen Groep B.V. Dinxperlo, Careaz Lichtenvoorde, Triott Ottevanger Milling Engeneers B.V. Aalten, Van Raam Varsseveld, Vaags Molenbouw Aalten, ATAG Lichtenvoorde (4 teams), Alfa Accountants en adviseurs Aalten. Hoopman Machines Aalten, GUV Aalten (2 teams), Inspiro Arnhem (2 teams). Rabobank Noord- en Oost Achterhoek, Estinea Aalten, BNU Apotheek Aalten, Reinders! Aalten, JR Productions Aalten, Heini Rave Stucadoorbedrijf Aalten, Rinke ter Haar Architectuur Aalten, Hans Graven Groep Aalten, Vakantiepark De Twee Bruggen Winterswijk, AMI Kappers Aalten, Koel- en Vrieshuis te Lintelo B.V.

De 5 km. SORBA Run en de GUV Businessrun is in alle opzichten een prachtige krachtmeting om een mooie prestatie neer te zetten! Inschrijving is mogelijk via de site: www.gerardtebrokeloop.nl en www.ava70.nl Laat je uitdagen en schrijf je vandaag nog in.
Team Eggink Maalderink Garantiemakelaars

Geen opmerkingen: