zondag 7 juni 2020

Corona Charity Run ipv de Vredener Firmenlauf en de Ellewicker Schützenfestlauf

Loop de Corona Charity Run voor zondag 28 juni 12.00 uur
Helaas gaat de corona-crisis ook niet voorbij aan de Vredener Firmenlauf (29 mei) en de Ellewicker Schützenfestlauf (20 juni). Hoewel het altijd teleurstellend is, zijn er op dit moment belangrijker dingen dan een sportevenement organiseren met honderden deelnemers, zeggen Gerrit Völker (Ausdauerteam Vreden) en Klaus Schlüter (ASV Ellewick).

In verband hiermee hebben de organiserende teams, in samenwerking met de Volksbank Gronau-Ahaus eG, besloten om de Corona Charity RUN (CCR) in het leven te roepen. Het is geen normale wedstrijd en alle opbrengsten gaan naar de Vredense basisscholen (Hamaland School, Norbert School en Marien School).

Hoe werkt de CCR?
De periode van de CCR loopt van 5 tot 28 juni (deadline is 12.00 uur). Gedurende deze periode heb je de mogelijkheid een afstand van 5 of 10 kilometer af te leggen. Als je wilt kun je beide afstanden lopen, maar dan moet je je wel voor beide afstanden registreren. De inschrijving is open van 28 mei tot 28 juni (12.00 uur).

Meer informatie kun je krijgen op de speciaal gemaakte homepage www.corona-charity.de Zodra je de tijd hebt ingevoerd, verschijnt deze in de ‘virtuele resultatenlijst. Wij vertrouwen en geloven in de eerlijkheid en sportiviteit van alle deelnemers, er zijn geen prijzen voor de winnaars. Als je eenmaal een tijd hebt ingevoerd, is er geen mogelijkheid meer om die te veranderen. De ‘virtuele resultatenlijst’ wordt dagelijks bijgewerkt, net als de donatiesticker. Elke deelnemer heeft de mogelijkheid om een certificaat af te drukken.

Je deelnamebedrag aan de CCR is minimaal 5 euro voor de 5 kilometer en 10 euro voor de 10 kilometer. Natuurlijk mag er meer gegeven worden, dit kan bij de registratie. Het volledige ‘inschrijfgeld’ en de extra donaties zullen voor 100% worden geschonken aan de basisscholen! Als extra stimulans geven we een aantal aantrekkelijke vouchers weg onder alle deelnemers.

We hopen natuurlijk allemaal dat volgend jaar de Vredener Firmenlauf en de Ellewicker Schützenfestlauf weer onder normale omstandigheden kunnen plaatsvinden!        

Klik voor meer informatie op onderstaande linksGeen opmerkingen: